< Tilbake til oversikten

Får vi en lavkarbo-return i 2018?

#1

janmesi sa for siden:

Hei alle sammen, etter å ha vært litt i kulissene på kostholdsfronten de siste årene, har Lille Måne bestemt seg for å satse offensivt i 2018 med flere bøker, kurs og arrangementer.

Vi kommer med nye bøker i januar, en for helt nybegynnere og en for litt mer kjøkkendrevne! lillemane.no/nye-lavkarbo-boker-fra-lille-mane/

Vi bygger også en helt egen side hvor vi skal lage suksesshistorier, presentere fakta og nytt fra forskning på en lettfattelig måte:

[url]www.slankmedlavkarbo.no[/url]

Så hvis du har en suksesshistorie du vil dele med oss, må du bare ta kontakt.

Jeg tenker at det er viktig at vi får frem suksesshistorier i media og på nettet. Det har vært så mye negativt om lavkarbo de siste årene, at nå er det på tide vi presenterer de gode nyhetene!

Godt nytt år alle sammen,#3

kamp sa for siden:

BRa bøker


#4

Lenno sa for siden:

Viktig å få fram næringstett, skikkelig mat. Hadde blitt glad om det kunne vært et gjennomgående fokus i kommende bøker/artikler/kurs. En slags miks av lavkarbo og disse som koker kraft, fermenterer osv. Og gjerne informasjon om hvor man kan få tak i bra mat. Norske dagligvarebutikker har elendig utvalg.

Har inntrykk av at mange holder seg lavkarbo men er ukritisk til råvarer og spiser mye dårlig fett. Kjøpemajones er feks full av solsikkeolje.

Det er også for mye "erstatningsmat" ute og går blandt både lavkarbofolk og paleotilhengere. Barer, kunstig søtning, desserter og bakst. Det har ikke noe i et sunt kosthold og gjøre, annet enn til spesielle anledninger. Tror mange hadde hatt bedre resultater om de var klar over dette.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.