< Tilbake til oversikten

Lifesum - hvordan fjerne kobling

#1

Mate sa for siden:

Hei!

Jeg har koblet Lifesum opp mot helseappen på iphonen. Er det noen som veit hvordan jeg kan fjerne koblingen igjen?

Problemet er at Lifesum nå endrer hvor mye jeg kan spise basert på antall skritt jeg går, slik at dette øker utover dagen. Da får jeg mindre effekt av å holde meg til opplegget, siden jeg nå plutselig har flere kalorier å rutte med. Før så spiste jeg 1300 uavhengig av hvor mange skritt jeg gikk (vanlige gåing i løpet av dagen er jo ikke akkurat trening...), mens jeg i dag for eksempel kan spise 1554 kalorier. Jeg kan selvsagt ignorere anbefalingen, men syns det blir litt tungvint å følge med på. Går forøvrig på lavkarbo, men liker fremdeles å følge med på hva jeg får i meg av kalorier (jeg er ikke så heldig at jeg kan fråtse bare fordi jeg kutter ut sukker...).


#2

Borealis sa for siden:

Jeg kan iallfall på min samsung gå på Min konto (tannhjulet ved navnet mitt) og så deretter klikke på Automatisk tracking. Der kommer det så opp en rekke valg en kan koble til eller fra (vises i grønt hos meg)


#3

Mate sa for siden:

Hjertelig takk!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.