< Tilbake til oversikten

Start August 2017

#1

mumfie sa for siden:

Jeg er igjen igang med ny runde på ketolysekur. Håper flere er med meg, og at vi sammen kan hjelpe og motivere hverandre til en ny hverdag :)


#2

Milie_V sa for siden:

Så bra! Lykke til :)


#3

kamp sa for siden:

Spiser enda ketogent :)


#4

mumfie sa for siden:

Er godt i gang, dag 4. Fått i gang prosessen godt, og fått masse vann ut av kroppen.
Gir en god motivasjon og se at vekta er på tur nedover :)


#5

nestender sa for siden:

Jeg blir med deg jeg Jeg har planlagt oppstart i morgen på Ketolyse og håper å gå med rundt 20 kg. Gleder meg til å gjøre dette sammen med deg, alltid kjekkere når vi er flere


#6

aragorn sa for siden:

Hei

Jeg er også med. Jeg hadde en runde med keto i vår et par måneder før jeg skulle løpe maraton.
Falt av etter at jeg hadde løpt, og føler meg nå ganske stor etter en sommer med mye grilling og øl.

Jeg begynner så smått i dag, søndag. Mandag er første dag etter ferien på jobb, og da begynner alvoret. Jeg har ennå ikke veid meg eller målt meg.


#7

Solsikke1234 sa for siden:

Jeg er med... :heia: Jeg gikk ned 20 kg for 6 år siden, men kiloene har sneket seg på igjen. Er veldig motivert nå, og klar for en ny runde! :D


#8

Susanne87 sa for siden:

Jeg er også med :) Gikk ned nesten 28 kg på lavkarbo i 2009-2010, men kiloene har etter graviditeter og generell slappfisk/matfråtser-livsstil sneket seg på, og nå er jeg oppe i maksvekt igjen :(
Skal ned 24 kilo, har veiedag på søndager. Da klarer jeg stort sett å holde meg i skinnet helgen igjennom ;)
Lykke til, til oss da!


#9

bærrgen sa for siden:

Jeg er også igang igjen, skriver for det meste i journalen min :)#11

Mariehøna*87 sa for siden:

Jeg er også med! :) Hjelper godt å vite at andre er i samme båt, slik at vi kan holde hverandre motiverte. ;) Startet den 17. august her. Har tidligere (10 år siden) gått ned en god del kilo, men da på feil måte (lavkalori og masse trening). Har vært litt av og på lavkarbo, men har nå nesten nådd maksvekt igjen og skal ned ca 20 kilo. Har lyst til å gjøre dette til en livsstil og faktisk holde den.

Dette klarer vi! :D


#12

mumfie sa for siden:

Er ikke mest aktiv her føler jeg, men er inne og leser når jeg trenger litt motivasjon. Er jo så mye fine resultater her!
Sammen er vi sterke


#13

übestemt sa for siden:

Jeg blir med! Gikk ned 15 kilo med ketolyse i 2014, men er nå tilbake til samme vekt (pluss litt til). Startet i dag og har benyttet tiden til å friske opp kunnskapene rundt kostholdet :) Målet er en vektnedgang på minst 20 kg :D Dette blir bra!


#14

Mizzme sa for siden:

Jeg slenger meg med her selv om jeg begynte 25 september

Skal ned de siste 15 kiloene nå og det er harde kilo
De første 14 har jeg fått av med mindre porsjoner og lite kcal. Men nådde en nedtur med tanke på energi forrige uke og bestemte meg da for å prøve lavkarbo igjen. Prøvde i 2010 men da var ikke den mentale biten med desverre. Håper jeg klarer det denne gang.

Har allerede etter 2 dager massivt mye mer energi men sliter endel med feber og kaldsvetting :/ noen flere som får det?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.