< Tilbake til oversikten

Cloetta sukkerfri sjokolade

#1

adawe sa for siden:

Hei,
Savner den "gamle klassikeren" fra noen år tilbake - men kan ikke finne den i vanlige matbutikker her i Oslo.
Noen som vet?


#2

nellie sa for siden:

De selger den på Kiwi i Østfold ihvertfall.:)


#3

adawe sa for siden:

Ikke sett snurten av den på daligvarebutikkene i tigerstaden,
men arti nok at den finnes,da:0)


#4

nellie sa for siden:

I Sverige har de den på omtrent alle matbutikkene.


#5

Butterfly83 sa for siden:

De har den stort sett på alle Kiwi-butikker hvertfall :) Vet ikke hvor i Oslo du bor da, men har den i groruddalen hvertfall :geip:


#6

adawe sa for siden:

Er her en md på ferie etc og har vært innom Kiwi på Bjerke, ned mot sentrum, ja ganske mange faktisk, gikk litt sport i det. Vi snakker altså om Cloetta sukkerfri, merkelig, nå må jeg bare ta bussen opp til Grorud og se:0)


#7

Butterfly83 sa for siden:

Kiwi Jerikoveien hadde for en stund siden hvertfall. Og jeg vet noen Mega har og :) Ellers er det veldig billig i sverige da. 13.50 SEK på Nordby supermarket :)


#8

adawe sa for siden:

Takk, he he, innrømmer at jeg tok turen innom Kiwi på Ammerud, og spurte også i et par andre Kiwi butikker i byen uten resultat. Nå blir det søren meg kanskje en tur til Jerikoveien også - så blir det vel sikkert napp, når jeg kommer til Nordysenteret om et par uker. Sånn går nu dagan - nei nå tuller jeg bare, ønsker alle Dere ei fiin sistehelg i juli:0)


#9

Butterfly83 sa for siden:

Håper ikke de har fjernet det nå nylig da :/ Sikkert 3-4 uker siden jeg så det sist. Men jeg har ikke sett etter det heller etter det ettersom jeg hamstrer i Sverige :D


#10

adawe sa for siden:

Det blir bare på gøy - planlegg en snartur til Ikea i morgen - og da tar jeg det som liten trim omvei, på vei ned til sentrum:0)
Sier fra hvis den finns der.
Uansett - det er no herli,, at lavkarbo fremdeles er like bra for veldig mange av oss - selv om det ikke er topp mote for tiden. Dvs de syltynne ernæringsekspertene har vel aldri riktig godtatt noe så enkelt som lavkarbo...man trenger jo ikke flere års utdannelse for å skjønne det.
Dagens stikk.


#11

adawe sa for siden:

Bingo - på Kiwi i Jerikoveien har de Cloetta sukkerfri sjokolade, både den lyse og mørke. Tusen takk til Butterfly83 for tipset. Det blir rødvin og sjokolade med kun 3 netkarber denne uka.


#12

Butterfly83 sa for siden:

Så bra at de hadde den inne :D Hadde vært kjedelig om jeg lurte deg til bomtur :(


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.