< Tilbake til oversikten

Sardiner

#1

Kristian sa for siden:

kjøpte meg noen bokser med sardiner i olje og tomatsaus. Den i olje smakte helt forjæv. Hvem er det som spiser sånt? Det er vel ikke meningen at en skal rense fisken som ligger i tomatsaus, eller?


#2

HP sa for siden:

Jeg har en boks Oscar i kjøleskapet - tenkte jeg skulle ha den til frokost i morgen. Oscar med tomat. Oljen ville jeg nok ikke spist uansett... Lurer på å teste den i Salsa. Noen som har prøvd?

--> Jeg renser ikke sardinene som har lagt i tomatsaus.


#3

Jenny sa for siden:

For ikke så veldig lenge siden var jeg på omvisning på hermetikk-museet i Stavanger og vi fikk da smake alle typene de har av brisling. Den i olje er rett og slett ikke god etter min smak heller - smakte litt av de andre, de var ok. Men det er allikevel kun brisling i tomat jeg kjøper til vanlig. Men den er til gjengjeld kjempegod - og nei, den skal ikke renses ;)


#4

Muskat sa for siden:

tomat og i salsa, begge dele er kjempegode :)

Muskat


#5

Lynx Lynx sa for siden:

på nykokte egg, Av typen som skal renses, nam nam... men jeg har en følelse av at de er lagt ned i sukker... for smaken som sitter igjen i hukommelsen er en søtlig smak blandet med masse salt. Og man skulle ikke tro at sardiner i salsa skulle måtte renskes, ville klaget på dem var jeg deg....

Ellers vet jeg hva jeg har lyst på i morgen. Sardiner
matlysten min er litt kokko for tiden. I butikken har jeg ikke lyst på noe...hjemme har jeg lyst på alt.

Nå skal jeg skrive opp sardiner på handlelista til gubben så kommer de nok hjem...

gaupen


#6

Muskat sa for siden:

Kan det hende du snakker om ansjos?

Muskat


#7

Kristian sa for siden:

Ansjos ja, det er godt det, :p


#8

Lynx Lynx sa for siden:

eh ja...:_plystre: jo såklart det var falske ansjoser jeg mente...

For etter å ha bodd med en kokk har jeg smakt the real thing.. og det var kanskje ikke verdens beste kvalitet jeg smakte, men ekte ansjoser passer bare i pastasaus...

hmmm... men jeg mener da at jeg har smakt sardiner i lake også? eller... må tenke litt mer... hmmmmm

gaupen...


#9

Thula sa for siden:

...sardiner.... ....ansjos...:_oy: :nei:


#10

lilletrine sa for siden:

Ser dette er en gammel tråd, men vil bare si at de skinn og beinfrie sardinene i solsikkeolje (king oscar) er knallgode.
Jeg bruker karrikrydder på og har de sammen med salat/lavkarbo polarbrødene...nam...
Og jeg er heller ikke glad i vanlige sardiner.
Disse er såååååååååå nydelige med karri på at jeg måtte bare si det.
Også masse sunt fett;)


#11

Iset sa for siden:

Jeg elsker både sardiner og ansjos. Mmmm nydelig.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.