< Tilbake til oversikten

Fest...

#1

ninasov sa for siden:

Når man skal på fest, hva kan man da drikke når man går på LCHF? Kan man drikke vodka og sukkerfri brus/saft?
Eller den cideren med kaktus og lime?


#2

bærrgen sa for siden:

Det kommer nok an på hvor strikt opplegg du følger. Du får vin med lite karber, lite-øl og cider uten tilsatt sukker. Men noen drikker også sprit blandet ut med sukkerfri drikke.

Kos deg på fest :D


#3

sylwester sa for siden:

Typisk vil alkohol i seg selv oppføre seg anderledes enn karbohydrater ellers så ja, sprit er helt ok. Sukkerfri brus som blandevann fungerer helt utmerket hvis du ikke liker bar drikke. Dette er nok det beste for ketolysekuren også (som det i følge profilen din er det du er på)

Cider, Øl og vin har mer karbohydrater, men på LCHF så vil jeg påstå at de kan nytes med moderasjon. Det er forskjell på merker. F.eks. så har diabetesforbundet en liste med viner som er bedre enn andre. Øl som heter "lite" er lavkarbo så du får i deg halvparten så mye som vanlig øl. Jeg kan tenke meg at tørr/bitter cider som smaker mindre søtt enn en del andre også har mindre karbohydrater.


#4

Carisma sa for siden:

Vær obs på at kroppen ofte oppfører seg helt anderledes når alkoholen er blandet med sukkerfritt ift sukker


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.