< Tilbake til oversikten

Ninasovs nye start

#1

ninasov sa for siden:

Ja, da var jeg her igjen etter et lengre opphold. Jeg har lagt på meg masse... altfor mye... Jeg har prøvd lavkalori nå i 3 uker med vektoppgang som eneste resultat av det. Nå er det nok!
Denne uken driver jeg med shake for å kickstarte litt og neste uke er jeg over på lavkarbo. Blir spennende å se om det gjør utslag på pulsklokken og sånt også. :)
Jeg har forresten sluttet å røyke i desember, så derfor har jeg gått opp 10 kg bare pga det. Men nå bør vel den vektøkningen gi seg. :)


#2

Ninasju sa for siden:

Lykke til Ninasov fra Ninasju. Jeg er nettopp begynt påan igjen også. Heia oss :)


#3

Milie_V sa for siden:

Lykke til :)


#4

ninasov sa for siden:

Takk det samme Ninasju. :)
Jeg gleder meg veldig til å få startet, og jeg håper jeg skal klare å holde det denne gangen... Jeg må bare finne ut av noe mat som ikke er allverdens dyrt, for det er stort sett derfor jeg feiler fordi det blir for dyrt.


#5

bærrgen sa for siden:

Velkommen tilbake :)


#6

ninasov sa for siden:

Takk for det. :)


#7

ninasov sa for siden:

Ja, altså jeg klarte ikke å vente til neste uke med å begynne på lavkarbo. Nå har jeg spist lavkarbo siden fredag 2. Juni. Den dagen var en dårlig dag for meg da jeg var deprimert og sulten. Siden den dagen har jeg vært flink å kun spist det jeg skal. Vi hadde kake på jobb hver dag i forrige uke, men jeg holdt meg unna. På en uke har jeg gått ned 2 kg. I tillegg har jeg gått inn 20 cm fordelt på hele kroppen.
I går meldte jeg meg inn på sprek og blid og hadde da min første treningsøkt der. På mandag har jeg avtale med PT og da skal jeg få laget et treningsopplegg som passer til mine mål for dette. Gleder meg veldig til det.
I dag har jeg vært på XXL og kjøpt meg treningsbag, 2 t-skjorter og 3 par sokker. Gleder meg til å trene igjen nå når jeg har så fine klær. Jeg bare tror jeg må vente å se reaksjonen min da jeg nettopp har spist en tallerken med fløtegrøt.


#8

ninasov sa for siden:

Ja, jeg tålte visst fløtegrøten helt fint, så jeg gikk på trening faktisk, men i går hadde jeg ikke tid, ikke i dag heller, og i morgen reiser meg og samboeren min på campingtur.
Tenker dere av og til at folk er litt teit som fokuserer på fettet når de skal prøve å være "sunne"? Min samboer satt og holdt foredrag for meg i går om mettet, umettet og flerumettet fett i går fordi han har funnet ut at han skal være sunn. Jeg har akkurat klart å få han til å skjønne at Melange margarin er usunt, men han MÅ jo lese å alle smørpakkene i butikken, og han sluker rått alt som har med mindre fett osv... Så leste han også; kutte ned på snop og chips... Da måtte han få tommel opp av meg, for akkurat den er jeg veldig enig i.
Ellers ligger svigermor på sykehuset nå og må bytte ut årer til hjertet fordi de er tette gr komplikasjoner av diabetes 2, og jeg kan ikke fatte og forstå at diabetesforbundet kan anbefale kost som er full i sukker og stivelse isteden for å anbefale folk lavkarbo som er forsket på og bevist at er bedre for det meste.
Jeg blir litt småforbanna på sånt jeg... Sånn som hinn dagen jeg kom til legen fordi jeg slet med vekten og hadde planer om å be om råd. Siden jeg måtte vente i 3 uker på time der så bare startet jeg opp på LCHF før jeg kom til timen, og jeg fortalte legen dette. Hvorpå hun svarer så fint at; Tja, jeg synes heller Grete Roede-metoden er bedre jeg, men du må gjøre det du føler er best for deg. Kanskje jeg må bli kostholdsveileder og dra rundt å snakke om LCHF? For jeg vet jo at det er bra... for mye mer enn bare vekten. Jeg føler meg bedre enn på lenge i hvert fall, og jeg har Fibromyalgi og irritabel tarm. Men nå er jeg ganske bra faktisk. :)


#9

Milie_V sa for siden:

Det er helt sjukt det der ja.
Moren til venninna mi fikk nylig diabetes, og hun hadde fått et skriv med medisinene sine (fra legemiddelprodusenten) at hun bare skulle fortsette å spise som hun pleide, at hun kunne fortsatt spise poteter, brød og alt det der.
Skremmende å tenke på.


#10

ekenna sa for siden:

Når verden styres av økonomisk motivasjon er det ikke rart at mennesket bare blir sykere og sykere i det store og hele. :-(


#11

ninasov sa for siden:

Sant det. Jeg fikk svangerskapsdiabetes da jeg gikk gravid med min sønn, og da fikk jeg en sånn fin kostplan fra legen. Der stod det både poteter og brød og alt mulig. Den gangen visste jeg ikke noe om lavkarbo, så derfor spiste jeg etter den planen. Jeg er glad dette var helt på slutten av graviditeten altså, for jeg ble jo ikke bedre av den maten. Heldigvis ble jeg kvitt diabetesen med en gang gutten var født. Men nå vet jeg bedre, så om jeg fortsetter sånn som dette, så slipper jeg kanskje å få diabetes igjen. Min far har diabetes 2, så jeg ligger vel i faresonen. Når jeg da i tillegg er 30 kg for mye, så er jeg i hvert fall i fare.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.