Jeg kan lett bytte ut ting her. Jeg har en boks erythiol for å erstatte sukkeret, og tenkte å bruke sterk Fun saft som erstatning for ananasjuice.
Men whiskyen da, hva skjer når den koker? Jeg har hørt at alkohol i saus mister "alkoholinnholdet" når den koker. Tilbake blir kun smaken. Fordamper karbohydrater med alkoholen? Håper noen kloke hoder kan hjelpe.
Jeg brukte mindre av alt, i tilfelle det var fælt.
1 dl sterk Zeroh saft, jeg brukte lemon/lime og blandet 1 dl Zeroh med 3 deler vann
1 dl whisky (jeg skulle ha brukt 1/2 dl, men pytt)
1 ts hvitløksalt
1 ts løkpulver
1 1/2 ts peppersaus, jeg brukte Santa Maria
1 1/2 dl brun sukrin
1 toppet ss sukralose (siden sukrin ikke karamelliserer)
1 terning kjøttbuljong
((Hadde ikke worchestershiresaus, brukte)):
2 ts soyasaus og 1/2 ts eplesidereddik
Og så, bare fordi jeg tenkte det trengtes litt fylde, 30 g meierismør. :D
Blandet alt, ga det et oppkok og lot det syde i 15 min.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.