< Tilbake til oversikten

hva gjør jeg galt?

#1

spismegslank79 sa for siden:

Hei. Startet på lavkarbo første uken i mars,og bruker lifesum appen ekstrem fettforbrenner som hjelp. 2 første ukene gikk jeg ned 8kg,og der har jeg stått siden! Holder meg innenfor anbefalte mengder i %,men ikke alltid innenfor med kalorier. Hva kan jeg gjøre?


#2

SunLight sa for siden:

  1. Veier du ALT hver dag? Spesielt alt stekefett osv?
  2. Har du sjekket at alt du plotter inn er lagt inn med riktig kcal?
  3. Har du sjekket hvor mange kcal du skal ha, og ligger 500 kcal under dette? nhi.no/skjema-og-kalkulatorer/kalkulatorer/diverse/beregning-av-kaloribehov/ (husk å sjekke jevnlig ettersom du går ned i vekt, eller om du har ferie fra stående jobb osv.)
  4. Bruker du karbohydratene på grønnsaker, eller sukker/stivelse?

Du sier du er over i kalorier noen ganger. Da må du hente inn disse kaloriene de neste dagene. De forsvinner nemlig ikke av seg selv ;) Enten ved å ta igjen alt neste dag, eller litt og litt i flere dager. Alt overskudd fører til stillstans eller oppgang :)


#3

Carisma sa for siden:

Hvorfor er kalorier et tema her? Veldig mange ting å ta tak i før man begynner å sjekke det


#4

TrillTrall sa for siden:

Det er lettere å svare om du kan si sånn omtrent hva du spiser i løpet av en dag og gjerne ta med mengdeangivelser også.

Hvor lang/tung er du nå? (svar bare om du vil altså) Det er ikke sikkert kroppen din er enig i at du trenger å gå ned mer i vekt - lavkarbo er ikke en slankekur, men et vektregulerende kosthold.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.