< Tilbake til oversikten

Adams lavkarbobrød


#2

kamp sa for siden:

Jeg ser ikke noe galt i det


#3

Rooogern sa for siden:

Da må dette testes ut.


#4

Janis sa for siden:

Noen som har testet dette?


#5

Bønna200 sa for siden:

Jeg spiste dette helt i begynnelsen av mine lavkarbodager. Det smaker bra. :) Men hos oss så ble det veldig fort surt. En dag eller to, så stinka det og smakte der etter...


#6

Janis sa for siden:

Jeg er nødt til å ha en ordentlig brøderstatning . Jeg har laget en med diverse ¨frø fiberhusk (? fra butikken). Ble godt. Men 2 karb pr skive.
Jeg trenger å kunne ta 2-3 skiver stappet med makrell i tomat med majones. Da blir jeg mett.
Jeg blir ikke ordentlig mett på 2 egg og bacon.

Ketolyse mat er ikke vanskelig. Men frokost og lunsj sliter jeg med.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.