< Tilbake til oversikten

Elektolyttdrink under trening OK?

#1

frkgressløk sa for siden:

Hei!

Har spist lavkarbomat og vært i ketose i 5 uker nå. Har trent intervaller og styrke fra starten, selv om det var og fortsatt er beinhardt. Håper kroppen snart er ferdig med tilpasningen! Merker at jeg svetter merkbart mer etter omstillingen, og har pleid å ha en brusetablett av merket "nuun" i vannet når jeg løper. Er disse greie å bruke, eller burde jeg velge noen andre? De gangene jeg ikke bruker noen form for salter i vannet blir jeg dårlig.


#2

sylwester sa for siden:

En halv tablett inneholder 0,75g karbohydrat. Noe av det er sikkert sukkeralkoholet sorbitol, men legg merke til at det er sitron det er mest av.

Hvor mange halve bruker du per joggetur? Hvis det er mindre enn 2 så ville jeg ikke bekymret meg, men i forhold til ketolyse så tar det av kvota di.


#3

frkgressløk sa for siden:

Takk for svar! Bruker 2 halve oppløst i 1,5 L vann (drikker halvparten når jeg løper og resten til styrketreningen etterpå).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.