Nille sa for siden:
2 porsjoner:
INGREDIENSER:
2 x 225 gr torske fileter uten skinn & bein
1 liten håndfull frisk basilikum - hakket
200-250 gr cherrytomater (gule eller røde)
1 pk fersk buffalo mozzarella ("ball" i rød pose)
1 håndfull revet parmesan ost
extra virgin oliven olje
sjøsalt og nykvernet pepper
FREMGANGSMÅTE:
Formvarm ovnen til 220 grader
Smør en ildfast form med olivenolje
Krydre torskefiletene med salt og pepper og legg dem i formen
Fordel cherrytomatene over filetene, - dryss hakket basilikum over.
Skjær mozzarellaen i skiver og fordel over tomatene
Strø over den revne parmesan osten
Dryss over olivenolje
Stek i øverst i forvarmet ovn i 20-25 min til osten er gylden og boblende
Krydre lett med salt & nykvernet pepper og server med grønn salat (eller hva du vil)