< Tilbake til oversikten

Lavkarbo mot migrene

#1

Jettness sa for siden:

Har lett litt rundt i forskjellige forum her inne, men har ikke funnet noen der migrene blir nevnt, er det noen som går på lavkarbo for å forebygge migrene og har erfaring de vil dele? Har nylig begynt på lavkarbo for å se om det kan hjelpe meg med å takle migrene i hverdagen.


#2

SivMerete sa for siden:

Jeg har invalidiserende migrene og har hatt det siden første registrerte anfall da jeg var 1,5 år. Jeg følger et lavkarbokosthold og har gjort det gjennom mange år. Når jeg slurver med maten merker jeg alltid en forverring i min migrene. Nå er det jo flere typer migrene og vi har jo forskjellige triggere som utløser migrene, men kostholdet er for meg en fin måte å få en bedre hverdag på:-)


#3

kristih sa for siden:

Når jeg ikke spiste ketogen hadde jeg opptil 3 anfall i uken. Nå har jeg ikke hatt anfall på flere uker. Får fortsatt av og til men ikke på langt när så mye som för. Men jeg må leve ketogent for att det skal ha effekt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.