INGREDIENSER:
2 x 225 gr torske fileter uten skinn & bein
1 liten håndfull frisk basilikum - hakket
1 avocado uten skinn & sten
150 gram ferske reker uten skall (ikke spannreker - de blir seige)
1,5 dl kremfløte
150 gr modnet cheddarost - revet
extra virgin oliven olje
sjøsalt og nykvernet pepper
FREMGANGSMÅTE:
Formvarm ovnen til 220 grader
Smør en ildfast form med olivenolje
Krydre torskefiletene med salt og pepper og legg dem i formen
Fordel rekene over filetene, - dryss hakket basilikum over.
Skjær avocadoen i skiver og fordel over rekene.
Ha over den revne cheddar osten og hell kremfløten over.
Stek i øverst i forvarmet ovn i 20-25 min til osten er gylden og boblende
Krydre lett med salt & nykvernet pepper og server med grønn salat (eller hva du vil)
Helsike, jeg har bare spannreker og de må brukes opp NÅ. Jeg tror jeg prøver med spannreker, men da kan jeg jo feks. legge dem oppi mot slutten av steketiden? Jeg prøver, blir de ekle piller jeg dem bare ut.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.