Helina sa for siden:
80 g smør
3 dl fløte
1 brokkoli (bruk også stilken)
2 egg
Litt salt og pepper
Smelt smøret i en kjele og fres brokkolien i det. Ha i 3 dl fløte, og kok opp på svak varme. Når det er mørt, kjører du massen i en
stavmikser. Avkjøl litt før du tilsetter eggene.
Ha i salt og pepper
Hell det så i en form og strø ost over.
Stekes i ovnen (litt nede i ovnen) på 200 grader i ca 20-25 min.
Mens den står i ovnen, steker du 400 gr kyllingkjøttdeig. Stek gjerne litt sjampinjong og løk og, hvis du liker det. Jeg krydrer med spisskummen (krydder som smaker taco) og kyllingkrydder og har i litt fløte.
Strø kjøttdeigen over gratengen, eller server den ved siden av. Herlig :)
For bilder; Se min blogg:
helina1.blogspot.no/2017/01/brokkoligrateng-med-kyllingkjttdeig-et.html