< Tilbake til oversikten

I'm back

#1

bærrgen sa for siden:

Jepp, etter to års fravær er jeg tilbake.

Er godt i gang med lavkarbo igjen og er mer enn noen gang innstilt på å komme meg ned i vekt. Jeg er nå på slutten av uke to i min nye lavkarbohverdag. Jeg har ikke veid meg enda, men kjenner på buksene at noe skjer :D

I fjor tok jeg skikkelig tak i min fysiske form. Jeg satt meg som mål at jeg skulle gå 10 mil på tur hver måned. Jeg klarte å fullføre 88% Veldig fornøyd med det! Akkurat nå klarer jeg ikke å gjennomføre dette. Dagene strekker ikke til en liten periode nå. Men jeg jobber mye fysisk tungt på fritiden nå, så det tar jeg som styrketrening :ja:

Jeg har planer om å prøve å være litt sosial her inne fremover. Litt usikker på aktiviteten i forumet for tiden, men håper det er litt :ja:


#2

kamp sa for siden:

Velkommen tilbake


#3

Bønna200 sa for siden:

Velkommen tilbake og fortsatt lykke til. :)


#4

bærrgen sa for siden:

Tusen takk :)

Hvordan er aktiviteten her på forumet nå? Er det fremdeles aktivitet eller har de fleste gått over til Facebookgruppene?


#5

Maja Èlen sa for siden:

Velkommen så masse tilbake hit! :blomst:
Har inntrykk at vi er flere i samme båt. Jeg har vært her et par ganger tidligere, men nå har jeg virkelig en plan om å snu kostholdet mitt for godt!

Jeg syns det er ganske okey med aktivitet her (er hva vi gjør det til! :D), men helt slik det var mellom 2005-2010 kan jeg ikke påstå det er.


#6

bærrgen sa for siden:

Fint at det er flere som meg her :D


#7

bærrgen sa for siden:

Godt å se at det ikke bare er jeg som gjør comeback på lavkarbo for tiden :)

Jeg syns det går veldig bra for tiden. Jeg har så mye å gjøre at jeg rekker ikke å tenke på at jeg har lyst på mat uten å være sulten. Gleder meg til dagene blir litt mindre travel sånn at jeg kommer i gang med å gå tur igjen :rolleyes:


#8

Maja Èlen sa for siden:

Så bra du syns det går fint for tiden :D


#9

bærrgen sa for siden:

Veiedag i morgen, jeg er veldig spent :)


#10

Maja Èlen sa for siden:

Lykke til med veiedagen! :heia:


#11

bærrgen sa for siden:

hmmmm.... "bare" 300 gram ned den siste uken.... Jeg syns jeg har vært så flink og trodde at det skulle bli liiiiitt mer... jeje, står på videre :D


#12

Maja Èlen sa for siden:

Jeg skjønner deg godt, jeg blir også skuffet om vekten ikke viser MASSE ned liksom. Men vi får innse at enkelte uker går det bare ikke så mye ned. Litt ned er riktig vei iallefall! :D Jeg har hatt så mange uker med stillstand og/eller oppgang bak meg, at jeg må lære meg og virkelig sette pris på at all nedgang er bra.

God helg! :)


#13

Festina lente sa for siden:

Kjenner også på den følelsen :o Du får trøste deg med at det i alle fall ikke har gått opp slik det har gjort med meg! Prøver å trøste meg med det bare er nå i en overgangsfase der kroppen skal venne seg til å spise lavkarbo igjen, men blir litt urolig hvis ikke det snart skjer noe....

Men uansett; lykke til med videre nedgang!


#14

bærrgen sa for siden:

Jeg tror også at kroppen trenger å tilvenne seg. Merker at det har løsnet litt denne helgen, så jeg håper på strålende resultater førstkommende fredag :D Det er uansett bare å stå på, så går det nok bra :D

Lykke til videre du også :D


#15

Festina lente sa for siden:

Takk for det, Bærrgen :) (Jeg bor for øvrig i Bergen, så kanskje vi har det også felles? )


#16

Vestlandsfruen sa for siden:

Jeg bor også i Bergens området :) Beste plassen, helt sånn subjektivt sett ;)

Lykke til Bærrgen, dette klarer du! Heier på deg


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.