< Tilbake til oversikten

Kick-off

#1

detgladehjerte sa for siden:

Hei

Jeg har vært medlem her siden 2011 faktisk, men med baby(er), skilsmisse og flytting har det dessverre vært lite fokus på sunt kosthold og trening. Veier mer nå, enn før jeg startet på lavkarbo sist :(
MEN, jeg har startet med trening igjen, og nå følte jeg det var på tide å komme i gang igjen på matfronten. Skikkelig KICK-OFF start på 2017 :D

HVEM ANDRE STARTER I JANUAR?
evt for litt siden...håper vi er flere som kan heie hverandre frem...
skal gå på vekta seinere ikveld...(grøss) så all fremgang kan dokumenterer (hurra)

Dette SKAL jeg klare :D Dette skal VI klare :)#3

Maja Èlen sa for siden:

Hei hei! Jeg startet også nå i januar. Og som deg har jeg vært igjennom lavkarbo for flere år siden, og veier mer enn den gang :rolleyes: irriterende sånn der altså!

Jeg tror ikke jeg hører helt til i dette underforumet da, for jeg tror det holder med -25 kg ned tilsammen for meg. Men besøk meg gjerne i dagboken min, det hadde vært hyggelig :) Jo flere vi er sammen om vektnedgangen, jo "lettere" har jeg det for meg at det er å klare målet.


#4

bærrgen sa for siden:

Jeg har også startet nå i januar. Er på slutten av min andre uke nå :ja:#6

StineK sa for siden:

Litt treg men jeg startet også i januar. Veier meg ikke - men har gått inn 2 hakk på beltet. Og fikk her om dagen på meg en bukse jeg ikke har brukt på lenge.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.