< Tilbake til oversikten

Er dette sant?

#1

seffa123 sa for siden:

Hei, startet på lavkarbolivsstilen min den 30.oktober og nå er jeg allerede ned 2,2 kg, er dette bare vann eller er det litt fett?
Spiser rundt 20-40 karbohydrater per dag og veier meg hver dag for å sjekke at det ikke blir for mye, har som regel gått ned alt fra 200-400 gram per dag nesten, men igjen så ser jeg og kjenner at magen har blitt mindre og ikke minst kjærlighetshåndtakene :)

Har en del å gå ned, rundt 30-35kg igjen, så lurer på om dette går fint med dette vekttapet så fort eller vil jeg bli utrolig skuffet?:) drikker nok vann ihvertfall :)


#2

kamp sa for siden:

Vann i starten


#3

TrillTrall sa for siden:

De første kiloene, de som "raser av" den første uka, er vann, deretter går det gjerne litt saktere når kroppen går løs på fettet. :) Lykke til!


#4

sylwester sa for siden:

Hei og velkommen!

Du har mistet vann og muligens mindre i tarm og. Første uke er en grei boost :-)

Det er kjekt å regne med at snittet over noen uker vil være en halv kilo i uka og ta alt over det som bonus. Hvis du trener så kan det hende du vil ligge noe over, men en halv kilo er en grei nedgang.

Siden du har en ide på hvor mye karbohydrater du skal ha per dag så er tiden inne for å spesifisere kostholdsfilosofien litt muligens? Alternativet er jo å repetere det du har skrevet i innlegget om antall karbohydrater oftere da enkelte spørsmål vil ha forskjellig svar for på liberal vs strict :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.