Det kan hende at du har vesentlig større brødformer enn vedkommende som kom med oppskriften så en dobling vil jo ikke gjøre annet enn at du får mere brød. Du må vurdere selv om du trenger å øke steketiden, redusere varmen noe.
Hvis du får for mye brød så kan du gjøre som meg: Skjer opp i tynne skiver, velg 2 og 2 slik at vekten er omtrent likt per par, frys ned med mellomleggspapir imellom. Jeg spiser som regel kun brød i enkelte helger så mitt brøv varer i en måned eller to.
Du skrev opprinnelig ikke at du ønsker mer, bare at du ønsket høyere brød. Det får jeg til ved å bruke kortere brødform :-)
Dobler du ingrediensene så kan det hende du må øke steketiden for å få det gjennomstekt. Når du øker steketiden kan det hende du må redusere varmen mot slutten, for at brødet ikke skal bli for mørkt. Er det dette du ikke forsto?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.