< Tilbake til oversikten

Lavkarbo resistens? Andre gang på lavkarbo

#1

krina91 sa for siden:

Hei! Har noen spørsmål som jeg håper noen kan svare på :D Jeg har vært i ketose i to uker nå, men går opp og ned mellom 2 kilo hele tiden. Synes dette er veldig rart iogmed at jeg har gått på lavkarbo før. Var kjempeflink og gikk ned til sammen 20 kilo, men så møtte jeg noen og da vi ble samboere så kræsja kostholdet vårt litt. Kiloene raste på igjen... Så jeg bestemte meg for å prøve igjen (denne gang for alltid) Lavkarbo har liksom vært det eneste som fungerte for meg.
Er det slik at en kan bygge opp en slags resistans mot lavkarbo? :confused: Blir veldig demotivert når ting ikke går slik som forrige gang (har ketostix og er i ketose) Veier 82 kilo og er 164cm høy.


#2

sylwester sa for siden:

Det kan være noe vanskeligere, men du skal se resultater hvis du er konsistent og ikke sprekker så ofte.

Jeg har dog hatt motgang og følt det slik, men jeg prøver å ikke tenke så mye på det siden det kan lett gå over humøret. Hvis du skal spise slik resten av livet har du igrunn ikke så hastverk?

Skulle du ville ha resultater fortere er det jo bare å nille litt.


#3

krina91 sa for siden:

Takk for svar! Hva mener du med å nille litt?
Har ikke hastverk, men ble litt forvirra og bekymra da jeg ikke så noen forandringer. Målet er jo å oppnå en normal vekt og man blir selvfølgelig litt utålmodig da :) Det gikk så fort og godt sist gang, men denne gangen tror jeg ikke vannvekten forsvant engang. Men! Jeg skal fortsette å prøve. Jeg vet jo at jeg kan :) Ville bare høre om flere hadde opplevd dette.

Forresten, hvordan får man slik illustrasjon over vekt og mål? :D#5

sylwester sa for siden:

Det er egentlig å følge atkins induksjon til punkt og prikke. Nilling er oppkalt, muligens ufrivillig, etter Nille her på forumet.

Dette følger Atkins, men det som er lov på atkins er somregel helt innafor i de andre middels til strikte filosofiene. Jeg følger idag LCHF (Eenfeldt for å være presis), men finner på å gjøre dette når jeg starter etter en pause.

Bare klikk på min så kommer du til en graf-side. Der er det en lenke "Create New Ticker" hvor du gå igjennom noen valg og til slutt ender opp med html-kode du kan legge inn i signaturen din.


#6

krina91 sa for siden:

Takk for all hjelp! Skal prøve å nille litt :D


#7

BenteR sa for siden:

Tenk deg litt om

Hvor lang tid har du brukt for å legge på deg kiloene?

Man blir ikke resistent mot lavkarbo, men det virker ikke like effektivt gang etter gang ( det er en livstil og IKKE en kur), men det virker om du gir det tid......


#8

Mighty sa for siden:

Periodisk faste er også effektivt for å booste både vektnedgang og helse. Ikke alle synes det er greit å gå et døgn uten mat, men 16:8 er en grei mellomløsning. Kroppen er ikke laget for å bli mett 3-4 ganger om dagen.


#9

jankph sa for siden:

16:8 funker helt greit for meg. Spiser som oftest kun lunsj og middag. Til frokost blir det gjerne kaffe med fløte/smør, som vel strengt tatt ikke er faste, men det holder lenge til lunsj.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.