< Tilbake til oversikten

Ny her. Bli med å gå ned i vekt fra nå til mai ?:)

#1

mamma1987 sa for siden:

Hallo!
Nå er det på tide å ta litt tak etter graviditet, la på meg veldig mye og har gått ned av seg selv, men nå må jeg jobbe litt for det. Velger å følge lavkarbo da vanlig kaloritelling ikke fungerer for meg da sprekker jeg på sukker hver eneste dag. Så lavkarbo er tingen for meg. Er det noen med eller ?:) Først har jeg fra igår til mars pga da fyller jeg 30 år, men mai er det egentlige målet. Dvs: okt, nov, des, jan, feb, mars(delmål), april, mai(hovedmål). :D

Jeg veier nå 95kg og skal ned 30 kg til 65kg.

Først i mars skal jeg nå 75kg. ( 20 kg på 6 mnd)
= 4kg i mnd = 1kg i uka.

Mai = 70 kg. Da er jeg i balanse. De siste kg tar jeg fra mai på ubestemt tid. Håper juli. :rolleyes:

Er det noen med meg ? (",) :D
[size="4"][/size]


#2

Tibbetine sa for siden:

Jeg er også ny! Startet for ei uke siden og har omtrent samme mål som deg. Er i en litt annen livsfase enn deg da, siden minsten er 17 😊


#3

Stella- sa for siden:

Ser det er en stund siden du skrev innlegget, hvordan har det gått? Men jeg er med! :D Har to små selv også, så hverdagen er hektisk, enda bedre grunn til å spise bedre ;)


#4

Tibbetine sa for siden:

Jeg har nå holdt på i 4 uker og gått ned 5 kg og mistet 7 cm rundt midjen og "bilringen" er redusert med 5 cm. Jeg begynte ikke å måle meg før etter ei uke, så mulig cm tapet er større enn oppgitt. Føles veldig bra. Har vært "brødjunkie" og for å erstatte brødet så baker jeg frokostscones som jeg bruker til matpakke. Det fungerer supert!

Det deiligste er at dette er at det kan stå godis på bordet uten at jeg har noe behov for å stappe det i meg! Sjokolade levde farlig i min nærhet for 4 uker siden!

Hva slags resultater har du fått så langt?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.