< Tilbake til oversikten

Ny her

#1

Nuniz sa for siden:

Hei:) jeg har startet på lavkarbo idag. Lurer på om jeg gjør det riktig. Ikke vant med å spise så mye.. Skjønner at kaloriene går opp pga fettet,men.. Har spist 1900 kcal i dag, 65% fett 30 % protein og 5% karbohydrat. Spist avokado,egg,nøtter,kylling med bacon og fløte,brie,yougurt naturell. Er jeg på rett spor?
Hvis jeg skal ligge på under 30g karb, er det lov å drikke et glass rødvin i ny og ne?
Håper inderlig noen vil svare meg og rette meg... :) takk


#2

jankph sa for siden:

He og velkommen hit.

Vi er alle forskjellige og vi har alle ulike grenser for hvor mye karbohydrater vi kan spise før det vises på vekten så her må du bare prøve deg fram etterhvert. Men sånn til å begynne med er 30g helt greit som maks grense. Antall kalorier også greit, ingen grunn til å gå hverken opp eller ned der sånn i starten i alle fall.

Selv teller jeg hverken kalorier eller karbohydrater. Med tanke på karboene er min eneste regel at det skal være "minst mulig".

Når det gjelder rødvin så finnes det rødvin med lite og med mye sukker, ofte vil du finne opplysninger om sukkerinnholdet i vinen på vinmonopolets hjemmesider. For min del går det mye i druesort Pinot Noir fra New Zealand, den er smaker ofte frisk og fruktig uten at den har for mye sukker. I starten ville jeg nok ha droppet vinen de første 2-3 ukene.

Lykke til videre og fortell oss gjerne hvordan det går. Dette forumet er ikke like aktivt som det var for noen år siden, men noen av oss holder fortsatt til her.


#3

Nuniz sa for siden:

Tusen takk for svar! :) det var hyggelig. Da fortsetter jeg i samme duren og holder meg unna vinen en stund. Idag når jeg stod opp så jeg allerede mye mindre oppblåst ut og følte meg mett i hele går. Iom at jeg har lavt stoffskifte har jeg lest at denne livsstilen skal passe meg.


#4

Pearl sa for siden:

Lykke til :)


#5

Maja Èlen sa for siden:

Heia! Jeg er ny jeg også :)
Håper på å lære masse her inne.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.