< Tilbake til oversikten

Tips til et mellom-måltid: Herlig ostesuffle!

#1

Helina sa for siden:

40 g smør
1 pk smøreost (Baconost-smøreost av ekte hvitost, Tine naturell eller krydderost, philadelphia, eller en blanding av disse)
4-5 ss fløte
200 g revet ost (Norvegia, Jarlsberg eller Cheddar, evt en blanding av disse)
4-5 skiver med skinke
3 store egg - deles i plomme og hvite

Smelt smøret i en kasserolle. Bland i smøreost og fløte. La det koke opp, ta så kasserollen av plata. Avkjøl litt før du rører inn ost, skinke og eggeplommene.

Stivpisk så eggehvitene. Hell osterøren i de piskede eggehvitene. Vend forsiktig med en slikkepott, den skal være så luftig som mulig.

Hell røren i en smurt ildfast form.

Sett ostesuffleen i ovnen på nederste rad i ca 30 min, på 170 grader.

Server gjerne litt salat til :) For bilder og flere oppskrifter:

helina1.blogspot.no/


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.