Hvordan er det med "lavkarbo sjokolade" i forhold til SB-diett. Fant en sjokolade på Narvesen som heter Advantage. Er det greit å spise den dersom man prøver å gå ned i vekt? Hvor ofte kan man i så fall spise slik sjokolade?
Er det en "måltids-erstatter" , eller kan man helt greit spise den i tillegg til et måltid?
Jeg vil anbefale deg å bare prøve en halv en første gangen.... For det er atkins sin, sant? Både jeg og en til jeg kjenner reagerer med å få ekstrem diare av en sånn sjokolade.... :o
Da South Beach er en høy protein, høy fiber, lav fett, lav GI - diett, ville jeg heller anbefale å kjøpe Protein-barer enn Atkins-barer. Atkins-barene har ikke veldig høyt protein-innhold, og de inneholder endel fett. I min helsekost har de to ulike som har høyt proteininnhold og lav karboh./fett; Protein Diet Bar og Carb Rite Bar. Ingen av disse inneholder sukker, det må du sjekke, for jeg fant to proteinbarer i en helsekost i går, og begge disse inneholdt glukose :eek: . Disse var nok ment for kroppsbyggere el.l. som ikke spiser lavkarbo.
[color=#008080][/color]
Har du prøvd denne desserten:
[color=#008080][/color]
100 g cottage cheese
1/3 - 1/2 ts kakao
1/4 ts pulverkaffe
søtstoff (Canderel, Natreen el.l.)
vanlijedråper (får du i bakehylla i butikken)
[color=#008080][/color]
Moses med stavmikser til det blir en deilig sjokoladekrem.
Nam!
Desserten står i South Beach - boka som Ricotta Mocha Creme. Den passer for fase 1 siden cottage cheese har lavt fettinnhold. Når cottage cheese'n moses likner den ikke på seg selv :p i det hele tatt, men blir fløyelsmyk. Bra mot sjokoladesug. Ville bare si fra at den passet for SB fase 1, ikke noe tull jeg bare har funnet på. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.