< Tilbake til oversikten

Hvor lenge ødelegger en kveld med høyt karboinntak?

#1

Tetra sa for siden:

Skal i utdrikkningslag i morgen.... Planleger å spise lavkarbo helt til middagen, vi skal nemlig på peppes pizza. Jeg elsker pizza så kommer til å spise det i morgen. Også blir det nok en 6-pack med øl på kvelden. Vet sprit og lettbrus er bedre alternativ, men det liker jeg ikke. Det blir dise 6 øllene. Hvor lenge ødelegger jeg for meg selv? Er det kun resten av den dagen eller henger utskeielsen i i flere dager?

Spiser under 30g karbo hver dag.


#2

nellie sa for siden:

Helt umulig å si.


#3

aceton sa for siden:

Sånt øydelegger mykje for meg. Tek meg fort 4-5 dagar å kome i ketose att etter ei utskeiing. Eg brukar å ete meg mett på lavkarbo før eg skal ut. På den måten held det med eit par stykker pizza. Til drikke kan du jo drikke lavkarboøl. Peppes har også salater og chili con carne.


#4

Bønna200 sa for siden:

Husker ikke helt. Men mener å ha lest at kroppen ikke forbrenner noe annet enn alkohol så lenge det er i kroppen.


#5

sylwester sa for siden:

Kroppen har kapasitet til å lagre 500g karbohydrater (2000kcal) som glykogen. Når maratonløpere "møter veggen" under løpet er det fordi de har brukt opp alt glykogenet og er på vei inn i ketose, noe som er mindre effektivt.

Jeg tipper 2 døgn hvis du ikke løper maraton, men ikke tenk på det. Ha det gøy og kom deg tilbake dagen etter og lat som om du har vært flink hele uka så går det nok bra. Ser du ingen gode resultater vet du jo hvorfor og ser fremover til bedre resultat neste uke :)


#6

krissross sa for siden:

Som jeg hadde min utdrikningslag, jeg ga opp diett.
Når du kan gå gale. Jeg var i Warszawa klubben New Orleans.
Maten var veldig god. Etter helgen var det vanskelig å gå tilbake til gamle vaner.


#7

Anne sa for siden:

Verre er det hvis du drikker i ketose. Du kan få deg en overraskelse. Tåler nesten ikke alokohol da. Vær obs. Kos dg.#9

Sofagubben sa for siden:

Det ødelegger i mange dager, ihvertfall om du også eter lavkarbo først. For skal du ha i deg både alkohol i tillegg til karbohydrater senere på dagen, bør du nok ikke ete lavkarbo frem til da. Det virker ihvertfall ikke logisk på meg, for grunnen til at vi kan ete fett med god samvittighet, er jo nettopp fordi vi ikke tilfører kroppen hverken karbohydrater og alkohol. Kroppen vil først forbrenne alkohol og karbohydrater og har du fyllt opp med fett i forkant vil det fettet lagres og ikke forbrennes.

Mitt råd er at om en skal skeie ut, så et ikke fett i forkant.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.