Jeg skal på ferie og klarer ikke å se for meg at tyrkerne skjønner hva jeg vil ha om jeg ber om mer grønnsaker istedenfor ris osv, eller hvor mye mas og missforståelser som skal til for kanskje å få det jeg mener.. Orker nesten ikke tanken engang!!
Er det noen som vet om jeg kan bruke karboblokker før middagene på tur? Frokost/kveldsmat har vi med selv å spiser på rommet så er kun middag som er problemet.
Ligger normalt på 10-50gr karbo pr dag.
For å være helt ærlig så ar jeg ikke så stor tro på at sånne såkalte karboblokkere faktisk har noen virkning what so ever...
Men jeg har vært i Tyrkia et par ganger og har aldri hatt noen problemer med maten der.
Faktisk så synes jeg at dette er ett av de landene der det er lettest å spise lavkarbo. :ja:
Nå får du vel heller faktisk salat enn ris til maten i Tyrkia, vil jeg tro. Tyrkerne er jo nærmest grillkonger, og jeg tror ikke det finnes en bedre matnasjon hva angår lavkarbo, i grunn. :)
Tyrkia er verdens enkleste land å leve lavkarbo i. Dessuten snakker de fleste engelsk... ;)
Forøvrig er det bulgur, og ikke ris, som er fast følge til de tyrkiske rettene. Men du kan enten be om grønnsaker, eller bestille en salat ved siden av.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.