< Tilbake til oversikten

Er det noen her som går på Eurodiet nå?

#1

1000 sa for siden:

Jeg begynner i morgen, nemlig. Hentet startpakken i ettermiddag, men tenkte det var lite vits å begynne når halve dagen har gått, så i morgen blir dagen. :o


#2

Pearl sa for siden:

Jeg begynner i løpet av en uke tenker jeg. Når jeg mottar produktene. Jeg har gått på eurodiet to ganger før. Håper dette er siste gangen :)


#3

1000 sa for siden:

Hvordan har det gått de to andre gangene?


#4

Pearl sa for siden:

Det går ganske fint å gå ned i vekt med ED. Problemet er at jeg går opp så fort jeg begynner med vanlig mat igjen. Jeg har nå fått beskjed om at kroppen min tåler så lite karbohydrater at jeg nok ikke kan regne med å komme til fase 4. På klinikken sier de at jeg muligens må beholde et produkt til dagen resten av livet, hvis jeg skal klare å beholde vekten nede når jeg er ferdig slanket.

Så da er det kanskje det jeg må gjøre.

Du kan lese hvordan det gikk forrige gang i journalen min om du vil. Det laget jeg tabell over vektnedgangen hver uke.


#5

Carisma sa for siden:

:eek:
Det var da en litt spesiell måte å selge inn produktene sine på. Det finnes mange ting som er enklere og bedre for kroppen en disse produktene, et egg f.eks eller kyllingfilet. Eller hva som helst av kjøtt og grønnsaker.... priduktene inneholder jo faktisk endel karbo i tillegg til andre ting som ren mat ikke gjør.
Jeg gikk på ED i fjor vår, og den tullet til min kropp fullstendig! For det første ble jeg dårlig av det, og fikk veldig vonst i leddene. Så selv klinikken mente det kanskje ikke var det beste for meg. Da jeg sluttet gikk jeg opp igjhen de kiloene jeg gikk ned (8) på ti dager, og de har sitter som spikret i ettertid. Jeg skulle hvertfall ønske jeg heller hadde valgt normal mat....


#6

1000 sa for siden:

Ja, det er jeg jammen helt enig i. Det er jo ikke noe magisk i disse produktene som du ikke kan få til med vanlig mat, poenget er jo lavkalori.

Jeg sliter også veldig med ED, så jeg vurderer å hoppe av hele greia. Det vanskeligste for meg er at det er så usosialt og det finnes ingen ordentlig mat. Jeg orker nesten ingen av de produktene som ikke er kjeks eller barer, og jeg opplever det som totalt håpløst å skulle spise kjeks til frokost mens ungene må spise eggene sine. Jeg føler det ødelegger familien min nærmest... :hjelp:


#7

Pearl sa for siden:

Det er nok forskjellige ting som er viktige for oss. Eurodiet har fungert godt for meg tidligere på den måten at jeg går greit ned i vekt. Problemet er overgangen til vanlig kosthold. Det vet jeg blir en stor utfordring.
Det er imidlertid veldig viktig for meg å gå ned i vekt fordi jeg har fått KOLS i tillegg til den astmaen jeg hadde fra før. Magen presser lungene sammen så det blir litt mindre lungekapasietet. Siden jeg bare har 50% lungekapasitet, er det viktig for meg å få så mye lungekapasietet som mulig. Lungespesialisten var tydelig på at jeg må ned i vekt. "Vanlig" lavkarbo har ikke vært nok for meg til å redusere vkten, sannsynligvis på grunn av insulinresistens. Jeg har nå fått Metformin så jeg håper det kan hjelpe meg. Det er vanskelig for meg å trene meg ned i vekt av flere grunner. Det ene er at pusten gjør at det stopper opp før jeg får noen særlig treningseffekt. Jeg har også kronisk migrene. Det gjør meg ganske inaktiv og det er også vanskelig å trene når jeg har vondt i hodet. Jeg er flink til å gå og sykle når jeg ikke har for vondt, men det blir ikke nok.

Jeg synes også at det vanskeligste med eurodiet har vært det sosiale. Måltider er ganske viktig sosialt både i familien, på jobb og med venner. Jeg syens likevel at de 3 første månedene (fase 1 + 2) gå utrotrolig fort. Fra fase 3 blir det mye lettere sosialt. Jeg har mottatt de første produktene og begynner idag. Siden jeg har gjort dette før, er jeg ganske godt vant til å modifisere smaken på produktene. Jeg gleder meg faktisk til å komme igang og håper jeg snart kan få puste litt friere.


#8

incalito sa for siden:

Hei, jeg er på min 3. dag nå. Produktene er helt grei, og smakene er som jeg husker det fra sist gang. Gikk på eurodietten i 2009.
Sliter litt med slapphet i kroppen, men håper det går over etter noen dager.


#9

Pearl sa for siden:

Jeg er fremdeles på eurodiet og det går veldig bra. Er nå i fase 2- Jeg kan ikke huske at jeg ble spesielt slapp i starten. Håper det går fort over for deg. :)


#10

incalito sa for siden:

Huff, ja håper det....kan ikke huske det var slik sist, så kjemper for å ikke gi opp. SKAL klare det, bare må. Har for høyt kalsium i blodet og lavt D vitamin, så kan nok også være det som kødder. Må ta nye prøvet i august, for Kroppen skiller ut for mye av hormonet PTH.


#11

Pearl sa for siden:

Jeg hadde også forsvinnnde lite energi når jeg hadde veldig lavt nivå av d-vitamin.


#12

Hedda:) sa for siden:

Jeg begynner i dag! :)


#13

Pearl sa for siden:

Lykke til :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.