< Tilbake til oversikten

Flere som skal ned de samme kiloene på nytt?

#1

loone sa for siden:

Jeg slanket meg i 2009/10. Gikk ned rundt 35 kg og var så fornøyd. Men etter sykdom, graviditet og mere sykdom har kiloene kommet tilbake. Ikke nok med det, de har tatt med seg flere enn de var sist! Ikke er det så lett å prioritere seg selv med trening heller. Har en mammadalt halvannet-åring som helst skulle ha krabba inn i magen igjen om alt var opp til henne

Men uansett så har jeg prøvd å komme igang siden januar.. Det går fint 2-3 uker og så gir jeg opp. Vet akkurat hva jeg skal spise og drikke, er faktisk godkjent for å holde ketolysekur-kurs. Men uanset t så er motivasjonen søren meg så fraværende at det er flaut!

Satt å leste gjennom bloggen jeg skrev på da jeg slanket meg sist, i håp om en nostalgisk motivasjonsboost. Det var det dårlig med. Men så kom jeg plutselig på denne siden! Sist innlogget i 2013 sto det da jeg endelig huska rett passord.. Det jeg husker best fra jeg var aktiv her inne er hvor motivert jeg ble av alle andre!

Så det jeg i bunn og grunn lurer på er om det er noen flere som er i samme båt, som kunne tenke seg å være "slankebuddies" med en utslitt småbarnsmor 😂?


#2

Liseta sa for siden:

Hei!
Velkommen tilbake! :)
Her er vi flere som ønsker oss ned i vekt, og jeg er evig glad for dette forumet! Så mye flinke folk her, som oppmuntrer, støtter, motiverer og sprer kunnskap!
Jeg startet min vektreise i januar, og jeg vil gjerne slå følge med deg :)
Er forøvrig småbarnsmor selv også, så vet hvordan det er og ikke kunne prioritere seg selv.
Dette klarer vi!
Lykke til videre :)


#3

Moe sa for siden:

Hei! Sliten småbarnsmor her også som har funnet veien tilbake til forumet ;) Gikk ned en del kg for noen år tilbake, men er nå tilbake til start og vet at et karbohydratredusert kosthold er det eneste som fungerer for meg. Skal lete opp dagboka mi fra forrige runde her inne, hvis jeg ikke bare starter opp en ny.


#4

stinei sa for siden:

Tredje gang jeg skal med disse første kiloene her. Første gangen startet jeg opp på medisiner etter en stund, og etter en periode hvor jeg gikk opp uansett hvor flink jeg var. Så da ga jeg opp. Andre gangen skulle jeg bare ta en pause i jula, en planlagt sprekk, men så varte visst den jula i 1 1/2 år. Men nå er jeg i gang igjen. 7,6 kilo ned og ca 35 igjen, men denne gangen skal jeg klare det!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.