< Tilbake til oversikten

Liten vektnedgang

#1

Lady B sa for siden:

Hei alle kloke hoder:)

Jeg er en dame på snart 38 år, har diagnosen lavt stoffskifte og går på medisiner for dette, jeg startet på lavkarbo rett etter påske og håpet på gode resultater... Jeg veide ved start 105,5 kg og gikk ned til 102,8 ganske fort og greit men nå virker det som at ting har stoppet opp. Er dette vanlig, har inntrykk av at andre raser ned i vekt.. I følge stixene er jeg i ketose men vet ikke hvor mye jeg skal henge meg opp i de. Går det an å spise for lite karbohydrater? Jeg spiser ingen meieriprodukter utenom meierismør, ingen nøtter og ingen erstatningsprodukter. Drikker ca 4 krus m kaffe om dagen.. Er dårlig på å spise grønnsaker da jeg er redd for å få i meg for mye karbs... Noen som har gode råd til meg?


#2

langaard sa for siden:

Hva spiser du sånn ca i løpet av en dag? :)


#3

sylwester sa for siden:

Det er ikke uvanlig at det kan gå to uker uten vektnedgang for meg, men hvis du måler rundt armer, midje etc. så kan det hende det skjer ting allikevel selv om vekta står stille.

2,7kg på 6 uker er ikke så ille egentlig. Hvor lenge har det stått stille?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.