< Tilbake til oversikten

Ismaskin

#1

stinei sa for siden:

Gubben kjøpte ismaskin i dag, slik at vi kan lage oss lovlig is til dessert innimellom. Er det noen som har prøvd noen spennende kombinasjoner og har noen gode tips til spennende is vi kan lage?


#2

Storemy sa for siden:

Kokosiskrem, av helfet kokosmelk og fløte. "Frozen yoghurt" av tyrkisk youghurt med sitronzest, eller en annen smak. Sjokoladeiskrem med avocado som base (ja, det funker!) Det er lurt, for konsistensen sin del, å ha litt eggehvite eller gelantin i isen. Da smelter den jevnere. Youghurtiskrem er uansett best før den er skikkelig frossen, den er ikke så god opptint. En sorbet av jordbær og rødvin, alkoholen gir en "nåle"-fri konsistens.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.