< Tilbake til oversikten

Grillbursdag

#1

stinei sa for siden:

Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med gode ideer? Vi skal feire bursdagene til sønnen min og meg i helga, og siden gubben og jeg er i ketose men pga mine foreldre ikke gidder å gjøre et stort nummer ut av det (det er nemlig farlig, for det har det stått i avisen!) så tenkte vi gå for et godt og spennende måltid og gode kaker men som likevel et helt lovlig for oss å spise. Tenkte å lage saltbakte poteter til da, det elsker barna.
Men da trenger jeg jo inspirasjon til godt tilbehør til grill, for jeg er selv helt ærlig litt lei salat. Hva liker dere aller best som spennende ketofriendly tilbehør? Og hva med kake? Hva er den aller beste lk-kaken som ikke kan slå feil??


#2

kamp sa for siden:

Jeg kjøper championg og setter de med hatten ned på indirekte varme og steker til det er ltit væske i "hatten" og de er myke. Kjempe enkelt go godt!


#3

Butterfly83 sa for siden:

Bønnesalat er kjempegodt i stedet for potetsalat :) Jeg bruker denne,men bytter ut kesam med creme fraiche og rømme.

forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=8850

Om bønner blir litt for mye karbo kan de byttes ut med blomkål :)


#4

Carisma sa for siden:

Enkel grillsalat:
Bland gresk youghurt og majones. Tilsett salt. Kutt rødløk, selleristang, sukkererter, paprika og evt andre valgfri sprø grønnsaker og bland inn. La stå.

Coleslaw: 2ss rømme, 2ss majones, 1ts sennep, salt, vårløk, finhakket kål.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.