< Tilbake til oversikten

Kan noen hjelpe meg ?

#1

In6rid sa for siden:

Heisann :)

Lurer på om noen kan hjelpe meg med å sette opp ei veldig streng matplan til meg? Lavkarbo?
Jeg er 26 år. Veier idag 120 kg å er 1.69 høy.

Har alltid vært normalvektig, frisk å rask. Men ble dessverre utsatt for en sykehus skade under keisersnittet med mitt første barn i 2009.
Som har gjort til at jeg 11 operasjoner etter har blitt 100% ufør.
Å det verste av alt, blitt steril...

Jeg har også fått streng beskjed fra legene at jeg ikke har lov å løfte, eller trene noe som jeg må bruke magemusklene til. Så da blir det gåturer på meg :)

Å med store smerter å depresjon. Har jeg da gått opp fra 70 til 120 kg.
Nå har jeg bestemt meg for at nå vil jeg reise meg fra sofaen å prøve så godt jeg kan få å få selvtilliten å livskvaliteten tilbake!

Å da ble jeg anbefalt lavkarbo. Men jeg syns det er så vanskelig å vite hva som er best å spise for å gå mest mulig ned i vekt.
Så da må jeg spørre dere som er eksperter på dette om hjelp :D

Treger ikke så mye variasjon i maten, så en ukeplan hadde jeg satt VELDIG stor pris på!! ❤️


#2

Descision sa for siden:

Dersom du vil leve på streng lavkarbo, så er kanskje ketolysekuren noe for deg? Anbefaler deg boka Ketolysekuren (sjekk biblioteket!), der står det utrolig mye bra info, matforslag og oppskrifter. Jeg hadde også nytte av Hexebergs bøker da jeg startet opp første gang (også lånt på biblioteket).

Jeg spiser ikke ketogent akkurat nå, så jeg kan liksom ikke tipse med å lese i journalen min heller hehe. Men er masse oppskrifter her inne!

Ønsker deg lykke til! :blomster:


#3

Liseta sa for siden:

Hei!
Jeg er ingen ekspert, men vil råde deg til å lage deg en journal her inne, slik at du kan få råd og veiledning underveis! Utrolig hjelpsomme og hyggelige mennesker her inne! Kunnskapsrike er de også! :) Jeg har fått mye hjelp fra denne gruppen / forum.
Her er vi mange som støtter hverandre i reisen til et lettere liv!
Vil ønske deg masse lykke til! Dette klarer du! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.