< Tilbake til oversikten

Hva burde man ha på kjøkkenet?

#1

Henrik22 sa for siden:

Hei

Jeg skal starte med lavkarbo igjen etter noen år på avveie.
Hva burde jeg kjøpe inn for å ha på kjøkkenet? Er det noe dere her på forumet merker at dere bruker hele tiden i matlaging?


#2

kamp sa for siden:

Kokosolje
Kokosmelk
Curry paste

Grønnsaker og kjøtt/fisk/egg


#3

HP sa for siden:

Grønne grønnsaker i fryseren.
Babyleaf-miks eller lignende salat.
Grønnkål-miks eller lignende til steking.
Egg.
Spisskummen/Cumin til Taco-retter.
Havsalt, himalayasalt eller annet mineralrikt salt.
Cocosa eller Ghee til steking.


#4

Mints sa for siden:

Dette har jeg alltid på kjøkkenet:

Egg
Smør
Majones
Pølser (gode kvalitetspølser fra slakteren)
Kokosolje
Olivenolje
Kremfløte

Og ofte, men varierer litt på utvalget:
Brokkoli
Sopp
Hakket tomat
Seterrømme
Creme Fraiche


#5

Henrik22 sa for siden:

Tusen takk! Har laget meg en flott handleliste til påske nå :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.