elin1966 sa for siden:
Hei alle sammen og god dag forresten :)
Jeg lurer på om det er noen som har laget sitt eget sjokoladepålegg?
Mange takk for svar iallefall :)
elin1966 sa for siden:
Hei alle sammen og god dag forresten :)
Jeg lurer på om det er noen som har laget sitt eget sjokoladepålegg?
Mange takk for svar iallefall :)
HP sa for siden:
Smelte og blande sammen mørk sjokolade og smør (eller kokosolje)?
amritam sa for siden:
Jeg har blandet sammen mandelsmør, kokosolje/mct-olje, kakao og stevia og synes det blir godt.
Storemy sa for siden:
Sjokoladepålegg; 1 plate/100 gr mørk sjokolade, 1 ss smør, 1 ss kokosolje, bittelitt vaniljeessens. Er kjapt å smelte sammen i en kopp i vannbad, og spises mykt og nylaget. Pålegget er mykt nok til å være smørevennlig ved en oppbevaringstemperatur på 23-24 grader. Jeg har det kaldere i huset mitt, så hvis man lager dette sjokoladepålegget for seinere bruk, må man ha noe for smøremyk konsistens, og da tar man 1 ss valnøttolje/nøytral olje og 1 ss søt sirup/yacon sirup. Det er godt med noe "krønsj", som hakkede pistasjenøtter, tørr pulverkaffe, knust baconcrisps..
Thetor78 sa for siden:
Jag har gjort en egen variant av "Nutella". Det blev dödsgott! :-P Här är oppskriften: matutanallergener.blogspot.no/2014/09/paleo-nutella.html
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.