< Tilbake til oversikten

Rødløkskompott

#1

Butterfly83 sa for siden:

Skal ha andebryst i morgen, og tenkte å prøve meg på rødløkskompott. Har søkt etter lavkarbovariant men ikke funnet. Noen som har en oppskrift?


#2

HP sa for siden:

Hva er oppskriften du vanligvis bruker?


#3

Butterfly83 sa for siden:

Jeg har aldri laget det før så jeg aner ikke :p


#4

BenteR sa for siden:

Bruke vanlig oppskrift og bare bytte ut de to ss sukker med for eksempel sukrin


#5

Butterfly83 sa for siden:

Jeg er alltid så usikker på hvilket søtningsmiddel jeg skal bruke, for syns ikke alt blir like vellykket. Tror jeg har sukrin, men smelter det? Liker best tagatesse, men er tom.


#6

HP sa for siden:

Så lenge sukkeret er bare som søtstoff så er det bare å bytte det ut (eller kutte det ut).

Deler du oppskrift hvis det ble godt?


#7

BenteR sa for siden:

Min variant er enkel;
2 rødløk surres i 2 ss smør.
Har i 2 ss sukrin og 2 ss rødvinseddik og lar det surre til løken er myk og det har tyknet.


#8

Butterfly83 sa for siden:

Det hørtes jo lettvint ut da Bente R :) Nå blir det ikke rødløkskompott i dag likevel, bare søtpotetbåter, aspargesbønner og appelsinsaus. Men nesten så jeg får lyst til å lage litt likevel :) Hmm..

Edit: Jo tror jeg må lage litt når det var såpass enkelt :D


#9

Carisma sa for siden:

Jeg vile brukt Sukrin gold, gir mer karamellisert smak enn den vanlige.


#10

Butterfly83 sa for siden:

Jeg brukte oppskriften til BenteR og det ble veldig godt :) Men tror nok at sukrin gold og tagatesse også gjør seg :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.