< Tilbake til oversikten

Pizzabunn i pizzaovn (Pizza Dragon)?

#1

Butterfly83 sa for siden:

Har noen prøvd noen av oppskriftene på pizzabunn her inne i ovnen? Bunnen skal jo egentlig stekes rett på steinen, men alle lavkarbo-bunner er jo ganske flytende/smørbare. Så funker det fint med bakepapir i pizzaovnen ? Til forsteking trengs det jo hvertfall.


#2

Lemen sa for siden:

Har bakt litt vanlig pizza på pizzastein i stekeovn, der fungerer det iallfall å bruke bakepapir. Ble mye lettere å håndtere og flytte på pizzaene av/ på stenen da vi begynte å bruke bakepapir, og pizzaene stekte like godt og smakte akkurat det samme.

Er vel ikke verre at du bare prøver? :)


#3

Butterfly83 sa for siden:

Nei, jeg tenkte kanskje at man ikke kunne ha papiret inni pizzaovnen siden det blir så varmt eller noe. Men etter å ha søkt litt mer ser jeg at andre bruker papir under vanlig pizza og :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.