< Tilbake til oversikten

Uvel, kvalm og magevondt - tips?

#1

Spinnerette sa for siden:

Har de siste par ukene slitt med rumlete mage, kvalme, mageknip m. luft i magen og generelt følt meg uvel på kveldstid. Er oftest helt fin i formen på morgenen, men utover ettermiddagen/kvelden skjer dette. Jeg ble mye kvalm på kveldstid tidligere i år, men det var grunnet saltmangel, og det er nok ikke problemet nå. Jeg er heller ikke gravid, eller har noen matintoleranser som jeg vet om. Har hatt tre melkefrie dager for å sjekke om dèt kunne være årsaken, men kroppen har fortsatt i samme stil. Også unngått kunstig søtning (inkluderer questbarer) totalt de siste dagene av samme grunn.

Ila en dag drikker jeg èn kopp kaffe, en-to kopper te, og 1-2l vann.

En typisk dag:
Frokost: 2stk nannahs knekkebrød med enten smør+ 2 hardkokte egg/leverpostei med agurk og paprika/smør+salat+ost+kjøttpålegg+agurk og paprika.
Lunsj: Samme som frokost/Quest-bar/salat/kyllinglår
Middag: En eller annen form for kjøtt med grønnsaker, oftest kalkun/kylling og det går mye i brokkoli, blomkål og stangselleri. Smør på grønnsakene, om det ikke er suppe med fløte, saus eller annen fettkilde.
Kvelds: 50g gresk yogurt, en neve nøtter, eller et knekkebrød med pålegg.
Snacks: En rute eller to 90% sjokolade, eller en håndfull bringebær.

Ligger oftest mellom 1400-1700kcal, som på mine 177cm og 82.7kg skal være helt ok for velikehold eller sakte vekttap, 25-35kh daglig for å unngå ketose. Næringsfordelingen er også helt innafor. Ikke gått ned nevneverdig i vekt siden i sommer, snakk om en tre-fire kilo siden august.

Jeg ser ikke riktig hva som kan være galt, da jeg har spist sånn stort sett hele året, dog striktere med karbene fram til mai, men som sagt, bare vært uggen de siste ukene. Siden jeg ikke har vært intolerant for noen mattyper før, vet jeg ikke om 'symptomene' er typiske for noe sånt.
Hjælp? :([url="http://forum.lavkarbo.no//no.pinterest.com/pin/create/extension/"][/url]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.