< Tilbake til oversikten

Ketose - pulver eller mat først?

#1

Selene sa for siden:

Jeg har mentalt begynt å forberede meg på å legge om livsstil og etter hvert få kroppen min tilbake. Har lest om ketose. Hva er best, å gå på en pulverkur som setter en i Ketose (feks camp kilo) først, og så gå over til lavkarbo mat. Eller kan man oppleve få samme resultat like raskt men gjennom mat?


#2

Carisma sa for siden:

Om du går på pulver vil kroppen mest sannsynlig ta en lang pause i nedgangen når du begynner å spise vanlig igjen. Mat er alltid det beste og naturlige!


#3

stinelie sa for siden:

Her ble det gjort med vanlig mat, var i ketolyse ila 4 dager (testet ikke før). Kan jo ta lenger men mtp hvor langsiktig det er var det for meg like greit å starte med mat da det er det jeg blir bedt om å bruke fremover også :)


#4

stinei sa for siden:

Jeg har fulgt litt med på en venninne som har gått på en streng pulverkur, og jeg har nesten gått ned det samme som henne ved å spise nydelig lavkarbomat og holde meg i ketose. Så jeg ville helt klart latt pulveret bli i butikken og satset på riktig mat.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.