< Tilbake til oversikten

SMASH-sjokolade LCHF

#1

Tirill77 sa for siden:

Dette ble helt fantastisk godt!!
Anbefales :)

frufjeld.blogg.no/1445356561_smashsjokolade_lchf.html

BLOGG.NO » FRUFJELD » OPPSKRIFTER » SMASH-SJOKOLADE LCHF
SMASH-SJOKOLADE LCHF
20.10.2015 kl.17:56 i Oppskrifter 3 kommentarer

Oj Oj Oj... Dette ble godt!

Knus bacongull i grove crunchy biter i en bolle!

Smelt en 87%sjokolade(Melkefri)
1 neve kakaopasta
2 SS cocosfett

Deretter har du i :

2 SS sukrin gold
10 dråper stevia karamell
2 SS chia frø
1 ss cacaonibs
Og bacongullet røres raskt inn.

Smør utover bakeplate og sett kaldt!
Skjær i passe biter og oppbevar i kjøleskap!

Masse fett og nesten ikke karb :)



#3

Tirill77 sa for siden:

Absolutt!! Jeg har bare funnet ut at denne sjokoladen jeg kjøpte på coop hadde mindre karb enn mange av de sukkerfrie .. Men den er nesten på 90 % da og det er jo ikke alle som liker det .

Godt det finnes mange alternativer :)


#4

nellie sa for siden:

Legg inn oppskrift i det første innlegget.:)


#5

sylwester sa for siden:

Hva er helt fantastisk godt? Jeg syns FERMENTERT MAT er litt ick, men ser ikke sammenhengen med smash. (PS: Du burde ha oppskrift i innlegget og i hvertfall lenke til et innlegg og ikke til en blogg som skifter førstesiden etter en stund) Forresten så lagde jeg smash med sukkerfri sjokolade + bacongull før, men har blitt så lat at jeg tar en bit sjokolade sammen i munnen med bacongull og syns det smaker omtrent like godt uten noe tilberedning ;-)


#6

Tirill77 sa for siden:

Kanskje det bare var siden som kom oppp ja og ikke det oprinnelige innlegget.. beklager. legger det inn igjen :)


#7

Gerd sa for siden:

Legg inn selve oppskrifta her, siden dette er oppskrift-delen av forumet. . Ha gjerne med link til der du fant oppskrifta i tillegg :)


#8

Tirill77 sa for siden:

Har gjort det nå, håper det gikk bedre?
:)


#9

sylwester sa for siden:

Se, den ble mye bedre :-)


#10

Spinnerette sa for siden:

:d:d


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.