< Tilbake til oversikten

Cronometer

#1

Tirill77 sa for siden:

Hei alle sammen:)
Jeg vil anbefale dere [url]www.cronometer.com[/url] for instilling av karbs og netcarbs. Det kan du fikse der og får en mye bedre oversikt enn feks myfitnesspal ,,
I tillegg er [url]www.kostdoktorn.se[/url] et fantastisk forum for oss lchf ere.

Sees vi der inne? Jeg heter det samme der som her :)


#2

Miranda13 sa for siden:

Cronometer ser bra ut, men jeg holder meg til diett.no. Det er jo så deilig når ting er på norsk. Eller svensk :ja: Din 'svorsk' er fin, ser jo at du kommer fra Østfold. Det er mitt opprinnelsesfylke også. Altså - vi ses hos korstdoktorn :D


#3

Tirill77 sa for siden:

Det gjør vi :)


#4

Tirill77 sa for siden:

kan man se nettcarbs på diett.no?
Hvis ikke det synes kan man jo nesten ikke spise grønnsaker..


#5

Miranda13 sa for siden:

Riktig. Det må være en svakhet ved systemet. Mener du jeg skal skrive inn 'hvorav sukkerarter' under karbohydrater? Og ikke totalkarbohydrater? Noen steder står det også 'kostfiber' i tillegg. Jeg trudde det som ikke er sukkerarter er kostfiber. Blir litt forvirra her :confused:


#6

nellie sa for siden:

På diett.no er kostfibrene trukket ifra, så det blir riktig det du får der. "Net carbene" er allerede regnet ut.

Net Carber trenger man ikke tenke så mye på, med mindre man spiser barer, sukkerfrie godterier osv.


#7

nellie sa for siden:

Karbohydrater er ikke bare sukkerarter. Stivelse kan det også Være. Og sukkeralkoholer.


#8

Miranda13 sa for siden:

Takk for oppklaring, Nellie!
Nå forstår jeg :ja: Da fortsetter jeg som jeg gjør.

Jeg spiser vanligvis ikke mat med deklarasjon, men her om dagen spiste jeg masala fra boks.


#9

Tirill77 sa for siden:

Enig med deg, men jeg tror dette kun gjelder i amerikanske diettprogrammet.. De opplyser alle karbene på maten sin så derfor er det egen kollonne for netcarbs her..¨
Ble litt forvirra selv og så at jeg nesten ikke kunne spise grønnsaker når jeg la det inn i cronometer, men nå som jeg skjønner det går det bedre:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.