Hvorfor får man ulvehunger etter å ha gått vekk fra lavkarbo og over på normal mat?
Synes jeg spiste nok i går etter å ha avbrutt lavkarbo, men det er vel kanskje karbohydrater kroppen min vil ha ettersom den kunne spist hva som helst på direkten..
Jeg merker at blodsukkeret blir mer ustabilt når jeg spiser mye karbohydrater. Etter en periode med slurv i kostholdet (eks 14 dager ferie) kjenner jeg at blodsukkeret går i kjelleren på en helt spesiell måte. Når jeg da sier at jeg er sulten må jeg ha mat NÅ!!!! Nytter ikke å drøye det 30-60 minutter, da blir jeg et troll....👿 I tillegg vil jeg bare ha drittmat (les:karber), og jeg vil bare ha mer og mer av den - oftere og oftere......:( Så for meg skyldes nok ulvehungeren for ustabilt blodsukker, men andre har kanskje andre erfaringer?
Jeg hadde det sånn i helga, etter en hk-middag. Ellers får jeg ulvehunger i forbindelse med migrene. Den er ikke bedre på lk heller, i alle fall ikke foreløpig.
Nå er ikke lavkarbo nødvendigvis det samme som å være i ketose da. Lavkarbo er vel definert til å være et kosthold med opptil 150 g kh pr. dag. Fedon er lavkarbo og der spiser man jo en del karbohydrater.
Ikke det jeg spurte om, lavkarbo er ikke bare ketose. Og hva legger du egentlig I dyp ketose? Ketose er vel egentlig sånn enten/eller, jeg har ikke hørt om "graderinger" her.
Ellers så trives kroppen min mye bedre på lavkarbo enn på høykarbo, så jeg skjønner ikke det med at man skal fungere bedre på høykarbo. Jeg har nå passert fire år på lavkarbo, og ser ingen grunn til å ødelegge for meg selv med en såkalt "normalisering" av kostholdet...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.