< Tilbake til oversikten

Grønsaksmos? Tips?

#1

Tetra sa for siden:

Har prøvd brokkolimos, med kun brokkoli, litt smør og en skvett fløte, syns det blei litt smakløst....
Andre variasjoner og tips?


#2

kamp sa for siden:

Ha i litt buljong, helst hjemmelaget


#3

TrillTrall sa for siden:

Du må ha krydder i! Salt, pepper og evt. urter om du liker det - uten krydder blir det smakløst ja.


#4

Tetra sa for siden:

Visste ikke at det kunne lages hjemme, hvordan?


#5

senka sa for siden:

Blomkålmos :D



#7

Supera sa for siden:

Du kan lage grønnsaksmos av de aller fleste grønnsaker. Bruk en du liker, og smak til med krydder. Jeg har bare salt, pepper, fløte, smør og en dæsj fond oppi.


#8

Anne sa for siden:

Bland blomkål og brokkoli.
Eller sellerimos er veldig godt. Bland med det de andre over her sier.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.