Tetra sa for siden:
Har prøvd brokkolimos, med kun brokkoli, litt smør og en skvett fløte, syns det blei litt smakløst....
Andre variasjoner og tips?
Tetra sa for siden:
Har prøvd brokkolimos, med kun brokkoli, litt smør og en skvett fløte, syns det blei litt smakløst....
Andre variasjoner og tips?
kamp sa for siden:
Ha i litt buljong, helst hjemmelaget
TrillTrall sa for siden:
Du må ha krydder i! Salt, pepper og evt. urter om du liker det - uten krydder blir det smakløst ja.
Tetra sa for siden:
Visste ikke at det kunne lages hjemme, hvordan?
senka sa for siden:
Blomkålmos :D
Lillemy71 sa for siden:
Her er noen tips til hjemmelaget buljong, både flytende (kraft) og hvordan lage den til pulver selv.
balanselin.blogg.no/1407177992_hjemmelaget_buljong_k.html
er bare å søke på nettet så dukker det opp tonnevis med oppskrifter.
Supera sa for siden:
Du kan lage grønnsaksmos av de aller fleste grønnsaker. Bruk en du liker, og smak til med krydder. Jeg har bare salt, pepper, fløte, smør og en dæsj fond oppi.
Anne sa for siden:
Bland blomkål og brokkoli.
Eller sellerimos er veldig godt. Bland med det de andre over her sier.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.