< Tilbake til oversikten

VG vektklubb. Verdt det? Bra oppskrifter? Allergivennlig?

#1

Tetra sa for siden:

Er VG vektklubb verdt pengene?
Er oppskriftene allergivennlige? Eller er de stapp fulle av, melk og nøttter? Melka er jo enkelt å erstattte, men nøttene er værre.

Er oppskriftene verdt å betale meldlemskap for? Regner med de fleste ligger spreddt ute på nettet uansett om man vet hva man skal søke etter... Smaker de godt eller er et tamme og smakløse? Må man være millionær for å ha råd til handle inn ingreiensene?

Tips og råd om VG-vektklubb?
Motiverte og funker det for deg, hvorfor, hvorfor ikke?
Er forumet der aktivt?


#2

index sa for siden:

VG vektklubb er IKKE lavkarbo! Og absolutt ikke verdt pengene etter mitt syn. Var medlem der i et par år og gikk ned litt, men sultet mye. Trives mye bedre på lavkarbo;-)


#3

Spinnerette sa for siden:

VG har jo vært helt ekstreme på anti-lavkarbo-propagandaen de siste åra, for å få folk over i vektklubben sin. Antagelig mye bedre å investere i et par kokebøker, og bruke andre forumtjenester, som fks her, og finnes vel flere facebook-grupper som fungerer litt sånn som her mtp deling av oppskrifter, etc. Reddit har mange underfora med keto, oppskrifter, lavkarbo, paleo, glutenfritt osv, men da må man være noe stødig i englesk.


#4

sylwester sa for siden:

Jeg var medlem i Vektklubb det aller første året de holdt på. Jeg syns løsningen var fin og matloggen var fin, men jeg sluttet å abonnere da de lagde en web2.0-løsning hvor matloggen var vanskeligere. Jeg har aldri brukt den til lavkarbo.

Jeg brukte diett.no til lavkarbo og syns det virket greit, frem til de beggynte å ta betalt. Jeg hoppet videre til en fitness-app til Android etter det.


#5

Tetra sa for siden:

Helt enig med deg INDEX, var mye sulting med kaloritelling. latterlig. Funka i 3 mnd da.
Nå er jeg tilake her :)


#6

1000 sa for siden:

Jeg likte godt forumet på vektklubb.no, men for meg blir det for mye styr å telle kcal.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.