Carisma sa for siden:
Majones for dummies, denne er helt genial (Må sees, vanskelig å legge ut oppskriften)
www.facebook.com/loyningrune/videos/425335574294909/
Det viktige er å ikke løfte stavmikseren for tidlig
Carisma sa for siden:
Majones for dummies, denne er helt genial (Må sees, vanskelig å legge ut oppskriften)
www.facebook.com/loyningrune/videos/425335574294909/
Det viktige er å ikke løfte stavmikseren for tidlig
HP sa for siden:
Smart.
Ha 1 egg, 1 fedd hvitløk, litt dijonnesennep , 3-4 dl olje i glass eller stavmikser-bolle. Stavmikses til majones, fra bunn og opp. Rør inn litt salt før servering.
Kanutten sa for siden:
Ei lita skjei med dijonnesennep skal også oppi.
Supera sa for siden:
Hm, nå må jeg snart få prøvd dette her. Jeg liker ikke kjøpemajones, men jeg har til gode å prøve hjemmelaget majones. Uten dijonsennep da. Liker ikke sennep.
Butterfly83 sa for siden:
Blir ikke denne veldig oljete? De fleste andre oppskrifter jeg har sett tidligere har 1 egg/eggeplomme pr dl olje. Det utgangspunktet har jeg brukt før, og syns innimellom det kan bli litt oljete og, men smaker veldig bra :) Jeg elsker majones!
Odde sa for siden:
Er ikke helt enkelt bestandig dog -
Det er utrolig viktig at egget og oljen er temperert - ikke ta egget fra kjøleskapet, da blir det bare suppe.
Det funker også like godt å lage bernaise på samme måten, bare man har litt sitronsaft og estragon, og kanskje bernaise-essens fra butikken.
Odde
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.