< Tilbake til oversikten

Fettucini av grønne bønner, forslag til tilberedning?

#1

Ethereal sa for siden:

Siden soyabønnepastaen fra Nutri-Nick, som virker litt enklere å bare bruke til akkurat samme sausene som ville brukt til vanlig pasta, var utsolgt da jeg la inn bestilling hos Gymgrossisten sist, valgte jeg å prøve den grønne fettucinien laget av grønne bønner.

Nå som jeg har det i hus er jeg dog veldig usikker på hvordan jeg skal få det til å smake godt, og siden jeg bare har to poser til rådighet, og kilosprisen ikke er rimelig for de greiene, tenkte jeg å ikke eksperimenterei i villa.

Så, forslag til hva jeg kan ha til den? Den består av grønne bønner og vann, ingenting annet, så går ut i fra at den smaker grønne bønner.


#2

Carisma sa for siden:

Røkelaks og creme fraiche.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.