< Tilbake til oversikten

Hvorfor tåler jeg stekt egg, men ikke kokt?!

#1

mr.me sa for siden:

Hei,
Jeg har lagt merke til en ting i det siste. Blir veldig oppblåst etter jeg har spist kokt egg. Når jeg spiser stekt egg merker jeg ingen ting. Egg er egg, er det ikke?:D

Er det jeg som har blitt helt gal, eller går det an å tåle bare stekt egg?:confused:

Takk for tilbakemelding :)


#2

Kanutten sa for siden:

Prøv å teste bløtkokte mot hardkokte egg. Hardkokte egg er mer oksidert enn bløtkokte.


#3

mr.me sa for siden:

Merker ikke forskjell egentlig. Nei nei, tydeligvis ingen som har erfaring med det, så da er nok ikke dette så veldig vanlig:D


#4

kamp sa for siden:

Jeg er sånn men tåler bløtkokt og egg i mat.legen jeg gikk til sa det var noe med svovel fonbindelses som endres ved koking


#5

HP sa for siden:

Spiser du kun egg? Evt. spiser du det samme til stekt og kokt egg?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.