< Tilbake til oversikten

Hva skal du ha til middag i dag-tråden - April/Mai /Juni '15

#1

Spinnerette sa for siden:

Ny måned, ny tråd! 3 mnd burde vel bli ca 1000 innlegg? :p

I dag hadde jeg kalkun-taco i salatblad!


#2

senka sa for siden:

Pizza til Imse :D


#3

annex sa for siden:

Ble egg og bacon - en evighet siden jeg hadde det sist


#4

Spinnerette sa for siden:

I dag blir det reprise, har rester, og mannen skal ha fish & chips. :p


#5

Anne sa for siden:

Griller opp/varmet en bit ribbe(fra jul), pølser uten karber på grillen og har blomkålmos til.



#7

langaard sa for siden:

Pølseomelett :)


#8

nellie sa for siden:

Stifado.:) Hvis den blir ferdig før jeg skal legge meg.:o


#9

senka sa for siden:

Vegansnicel og erter,gulrot:D


#10

Kanutten sa for siden:

Kalkun dampkokt/-stekt i porter.... Lengere er jeg ikke kommet... Tilbehør planlegges senere.


#11

langaard sa for siden:

Foliebakt laks :)




#14

Kanutten sa for siden:

Inspirert av Gerds fisk og pannekakrøre blir det fish'n chips i dag. :sikle: Sellerirotchips altså. Salat, sitron og remulade attåt. :ja:


#15

langaard sa for siden:

Blir biff på jobbmøte i kveld :)



#17

Spinnerette sa for siden:

I dag begynner prosjekt tømme-kjøleskapet-før-vi-reiser-bort, så det blir diverse restgrønnsaker, stekt frankfurter, og CF. :p


#18

Carisma sa for siden:

Siste dag på eggefaste. I dag skal jeg ha stekte egg; stekt i restefettet fra de andres pølse-pyttipanne :D



#20

Bønna200 sa for siden:

Chiligryte, kål øg løk. :)


#21

Ziltoidia sa for siden:

Torsdag: MEATmission Dead Hippie Burger!
Fredag: Italiensk parma pizza
Lørdag: Indisk gill restaurant-mat ved navn Dishoom
Søndag: Engelsk steak-house rett med storfe og ymse grønnsaker
Mandag: Argentinsk steak-house rett med storfe på spyd
Tirsdag: Laks med sushiris fra Itsu
Mandag: Satay-kylling med peanøttsaus på Thai restaurant

...Har ikke hatt det så værst. :p

Beklager om jeg ødela dietten til samtlige med dette. :o


#22

Bønna200 sa for siden:

Gerds kyllinglasagne. :sikle: (Og kål og løk. :p)


#23

Carisma sa for siden:

Grillet nakkekotelett med grønnsaksalat ala potetsalat


#24

Kanutten sa for siden:

Fritert scampi med salat.



#26

langaard sa for siden:

Bondeomelett med salat :)


#27

Gerd sa for siden:

Ëntrcote med hvitløk og ostegratinerte tomater, brokkoli, helstekt sjampinjong og bearnesaus :D


#28

Bønna200 sa for siden:

Resten av kyllinglasagnen fra i går, kål og løk. :)


#29

Kanutten sa for siden:

Kokfesk med smør og en liiiten potet.



#31

Carisma sa for siden:

Plutselig ble det visst kebabsalat


#32

Kanutten sa for siden:

Plukkfiskkake etter kokfisken i går. Servert sammen med selleristappe og salat. Og smelter smør :sikle:.



#34

Colt-pixy sa for siden:

Thai kyllingsuppe, ny oppskrift som skal prøves.


#35

Kanutten sa for siden:

Kokfesk, igjen.... med smør. Har fullstendig dilla på fisk for tiden.


#36

nellie sa for siden:

Kjører noen gamle svinekoteletter i slowcookeren. Lukta greit, så det er vel trygt å spise dem.


#37

Carisma sa for siden:

Squashpasta med asparges og røkelaks med cremefraichesaus


#38

Spinnerette sa for siden:

Åh, det hørtes skikkelig godt ut!

Skulle egentlig lage kyllinggryte.. Men nå tror det blir squashpasta med kylling og fløtesaus! :D


#39

Bønna200 sa for siden:

Chiligryte, kål og løk.


#40

senka sa for siden:

Vegetarisk gryte:)


#41

nellie sa for siden:

Kyllinglårkjøtt, søtpotet og creme fraiche.



#43

BenteR sa for siden:

De andre har taco, men jeg spiser biffwok


#44

Carisma sa for siden:

Det var veldig godt! Men fryktelig mektig..... :o.

I dag ble det visst bare en pølse på farten. :rolleyes:


#45

Anne sa for siden:

Stekt laksefilet, sellerirotmos og dampet spinat. Nam


#46

Colt-pixy sa for siden:

Thai kyllingsuppe idag også, nammenam rett og slett!


#47

Carisma sa for siden:

Helgrillet entrecote med brokkoli, hot bearnaise og grillet løk


#48

Spinnerette sa for siden:

I går var det kyllingsalat med parmesan og feta, i dag tror jeg det blir kalkun-taco :)


#49

Carisma sa for siden:

Har en hel kylling liggende i tandorimarinering. Skal teste rotisseriet på grillen i dag! :D. Men aner ikke tilbehør?....


#50

Bønna200 sa for siden:

I går ble det blomkålsuppe med krydderost og etter en runde i fryseren istad så blir det meatza og rømmedressing i dag. :)


#51

StineK sa for siden:

Ble pytt i panne med turnips til middag. Enkelt og godt. Og så en pizza i kveld.


#52

Kanutten sa for siden:

Husker da jeg gikk på ungdomsskolen. Da kjøpte vi turnips i første friminutt og knasket på dem hele dagen. De var stooore. Ca ett kilo, litt mindre enn en vannmelon. Men fy så godt! Må finne ut om det er noen bønder i nærheten som selger turnips... :o


#53

StineK sa for siden:

Er ikke turnips det samme som nepe? Jeg kjøpte min i frankrike der den het noe som lignet å turnips. Derfor kaller jeg den det. Kom på etter hjemkomsten at jeg håper det ikke er forbudt å ta med turnips fra utlandet slik det er med poteter? :o


#54

Kanutten sa for siden:

Kanskje turnips er en nepevariant??


#55

nellie sa for siden:

Turnip er nepe som egentlig er dyrket for å være dyremat. Kalles også fôrnepe. :)


#56

Kanutten sa for siden:

Vet det, derfor det bare var unger av bønder som solgte den, men den er nydelig likavel!


#57

nellie sa for siden:

Ikke så lett å vite at du VET det, når du skriver: "Kanskje turnips er en nepevariant??".


#58

Kanutten sa for siden:

Vet at det er dyremat. Ofte når man henviser uten direkte henvisning er det som oftes myntet på siste utsagn. Men var ikke helt sikker på resten av turnipsslekta. Derfor jeg sa at det kanskje var en nepevariant. Beklager at jeg ordla meg dårlig. Min feil. :p


#59

senka sa for siden:

Spinatpai :D


#60

langaard sa for siden:

Sommerkoteletter uten tilbehør :) (tester ut nullkarbo)


#61

Anne sa for siden:

Noe på grillen; kanskje spareribs, Jacobs pølse eller sommerkotelett og grønnsaker...må se hva jeg har.


#62

Bønna200 sa for siden:

Håper på grill her også. Da blir det i såfall sommerkoteletter, vårløk og bittelitt potetsalat. :)

Er ikke været på vår side så blir det blomkålgrateng. :ja:


#63

Spinnerette sa for siden:

I dag blir det grillet kylling i biter, paprika og purre, fløtegratinert i ovn med masssssse karri oppi, brokkoli ved siden av.. Namme!


#64

Anne sa for siden:

Hadde lammekoteletter også og aubergin. Så har jeg laget tomat-og mozarellasalat. Har både oliven, hjemmelaget pesto, aioli og ovnssteker noen potetbåter...

Datter med familie kommer...😍




#67

Kanutten sa for siden:

Det er EN ting jeg ikke vil/klarer kutte ut av lavkarbo; nemlig klubb! Så i dag blir det klubb med saltkjøtt og kålrabistappe, smelta smør og dampet pølse. :sikle: :sikle:


#68

Ziltoidia sa for siden:

De siste middagene mine har vært innmari bra. lavkarboklapp på skuldra
Kyllingfiletbiter, scampi, et speilegg, hvitløk og en liten brokkoli stekt i smør med det fantastiske krydderet salt!


#69

Carisma sa for siden:

Grillet laks med brokkoli og hollandaise-saus


#70

senka sa for siden:

Vegetarisk farse.squash,løk,gulrot,hakkede tomater,hvite bønner :D


#71

Anne sa for siden:

Stekt flyndre, erter, blomkålmos og remulade.


#72

Spinnerette sa for siden:

Gerds tyrkiske gryte igjen, gitt! :p Eeeeeer så godt!


#73

Butterfly83 sa for siden:

Lagde ostesuffle i dag for første gang. Fant en oppskrift her inne. Veit ikke helt hva jeg hadde venta meg, men det er jo egentlig bare en omelett? Smakte ikke noe forskjell. Så ble litt skuffa :p


#74

Colt-pixy sa for siden:

Idag blir det koteletter marinert med rosmarin, og blomkål ris eller blomkål og brokkoli-mos, vi får se hva jeg gidder.


#75

Kanutten sa for siden:

Ostesuffle er godt! Men så liker jeg å bruke skarpe smaksrike oster, og hvis jeg har, en klunk hvitvin. :sikle:


#76

Ziltoidia sa for siden:

Mange sånne for tiden:

Brokkoli, kylling, scampi, flaskegresskar, bok choi, hvitløk, sukkererter, litt rødløk. Stekt i smør og deretter saltet!
(Brokkolien damper jeg i vann med litt smør og en del salt i)


#77

Butterfly83 sa for siden:

Den var faktisk bedre til frokost i dag :) Jeg brukte en svensk ost som smaker omtrent som Jarlsberg, men litt sterkere og skarpere.


#78

Spinnerette sa for siden:

Ser skikkelig godt ut! :D

Her blir det blomkålmos med pøsle og purrebiter i ovnen, salat ved siden av.


#79

Carisma sa for siden:

Enten så lager du veldig luftige omeletter, eller så har den ikke blitt helt som den skulle? ;)


#80

Butterfly83 sa for siden:

Den var nok luftigere, men smaken syns jeg ikke var så forskjellig? Men når hovedingrediensen er ost og egg så smaker det vel ganske likt :p



#82

Butterfly83 sa for siden:

Googlet bilder i går av når den lå på tallerken,og det som kom opp lignet hvertfall i konsistens på den jeg hadde. Men kan jo alltids ha gjort noe galt for det selvfølgelig :p



#84

Spinnerette sa for siden:

I dag blir det kjøttboller og salat, potet til mannen.




#87

Carisma sa for siden:

Jeg brukte en hel sellerirot, kjøpt på innvandrerbutikk. Men syns den ble litt søt, skal nok bruke neper neste gang. Men den var god!


#88

senka sa for siden:

Linsesuppe ;)


#89

Colt-pixy sa for siden:

Oki, tusen takk, Carisma. Den så nemlig bare helt himmelsk ut, så prøver den kanskje ut i helgen!


#90

Anne sa for siden:

Jeg brukte nesten en halv stooor svensk sellerirot. (De svenske er større enn de norske. Kanskje litt mildere i smak og halv pris av de norske). Akkurat passe for oss. Liker sellerirot godt


#91

Carisma sa for siden:

Den Trines Mat-bloggen er full av mat som lett kan gjøres lavkarbo, jeg bruker den mye :ja:


#92

Spinnerette sa for siden:

I dag blir det kyllingsuppe, i morgen blir det nok den retten Carisma linket til, ser jo så godt ut :D


#93

Bønna200 sa for siden:

Kyllingfilet, kål, løk og sweet chili saus.


#94

TrillTrall sa for siden:

Omelett??? En suffle er jo høy og luftig, ikke flat som en omelett.


#95

Butterfly83 sa for siden:

Jeg tenkte egentlig mest på smaken. Uten grønnsakene selvfølgelig men selve egg- og osteblandingen.


#96

Carisma sa for siden:

I går ble det fiskenuggets med ugly beans og remoulade

I dag fikser sambo middag så da blir det gratinert blomkål


#97

Spinnerette sa for siden:

I dag blir det kylling, paprika og purre i fløtesaus med masse karri, brokkoli ved siden av.


#98

Bønna200 sa for siden:

Jacobs bratwurst og asparges. Grillvær. :D


#99

langaard sa for siden:

Hamburgere med blomkålmos og hjemmelaget dressing :)


#100

senka sa for siden:

Gryte med vegetarisk farse og grønnsaker :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.