søtejenta sa for siden:
Er det karbohydrater i løk? Eller nei? Hvilken løk er best å bruke som/i lavkarbomat??
søtejenta sa for siden:
Er det karbohydrater i løk? Eller nei? Hvilken løk er best å bruke som/i lavkarbomat??
BenteR sa for siden:
Det er karbohydrater i all løk, men jeg bruker likevel løk og passer på at summen av alle karbohydrater i måltidet ikke overstiger min grense.
Rød løk og vanlig gul løk har begge 5,7 karbohydrater pr 100 gram mens sjalottløk har 3,3. Hvitløk har 16,3
Bare å sjekke i matvaretabellen :)
nellie sa for siden:
Alle karbohydratene i løken taes heller ikke opp i tarmen, så du kan trygt spise løk. Spiser vel uansett ikke mengder av gangen?
TrillTrall sa for siden:
Det er da ingen sak å kjøre i seg 100 gram løk i en middag... :o
nellie sa for siden:
100 gram er vel ikke mengder heller? :o
nellie sa for siden:
forskning.no/mat-mat-og-helse-landbruk-stub/2008/06/lokky-lok
Løkforskning
TrillTrall sa for siden:
Spørs hvor nazi man er på karbene da, men som du sa - løkens karber tas ikke opp i tarmen i noen særlig grad så det er bare å fråtse i en av de aller sunneste grønnsakene som finnes! :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.