Er det noen som har kjennskap til intoleranse mot svinekjøtt?
Jeg opplever et jeg blir oppblåst og småkvalm etter å ha spist svinekjøtt. Jeg føler ikke at det er så store forskjellen på om jeg spiser magert eller fett svinekjøtt.
Jeg har forsøkt å søke på nettet, men finner ikke veldig mye info. Er interessert i all informasjon.......
Det kan hende "intoleranse" er feil begrep, med problemene oppstår etter at jeg har spist svinekjøtt......
Jeg trodde også jeg var blitt mer eller mindre allergisk mot svin og kylling, ble kjempekvalm og uggen etter å ha spist det.. Men fant heller ikke noe om det på nettet, og alle bare så rart på meg når jeg spurte om lignende erfaringer...
Kan fremdeles ikke spise store mengder av kjøtt, men har funnet ut at 1; om kjøttet har vært fryst, er det HELT uaktuelt å spise det, klarer ikke engang smaken, og 2; om det kuttes i mindre biter og tørrstekes skikkelig, og da mener jeg SKIKKELIG, så blir jeg sjelden kvalm.
Beklageligvis, så vet jeg egentlig ingenting om det, bare hvordan jeg har lært meg å deale med det, ettersom det har vært et problem i over ti år nå... Var faktisk vegetarianer i fem år, fordi jeg ble så kvalm av kjøtt :o
Gjelder det både for frilandsgris og økologisk drift, og gris fra konvensjonelle bruk? Griser lagrer stresshormoner i kjøttet, og masseproduksjon på store gårder gir stressset gris som vi kan reagere på.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.