#1
Sivensvans sa for siden:
[img]http://images.matprat.no/463rcla8gx-normal/710[/img]
Fylte egg med urter
Egg i alle versjoner er alltid populært på buffeter og koldtbord, og egner seg også som forretter. Hardkokte eggehalvdeler med kremete fyll er både dekorative og smakfulle.
Ingredienser
6 porsjoner
- 6stk egg
- 1⁄2beger kremost med hvitløk
- 2ss hakket frisk gressløk
- 2ss hakket frisk dill
- 1⁄4ts salt
- 1⁄4ts pepper
- 1⁄4stk rød chili
- 1⁄2pakke spirer
salt og pepper
Slik gjør du:
- Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl helt i rennende kaldt vann
- Del eggene i to og ta ut plommene. Mos dem dem sammen med kremosten. Tilsett hakkede urter og smak til med salt og pepper.
- Bruk skje eller sprøytepose og fyll eggekremen tilbake i eggehalvene. Pynt eggene med friske urter og litt chili.
- Legg eggene på en seng av spirer og server.