< Tilbake til oversikten

Fylte egg med urter

#1

Sivensvans sa for siden:

[img]http://images.matprat.no/463rcla8gx-normal/710[/img]

Fylte egg med urter

Egg i alle versjoner er alltid populært på buffeter og koldtbord, og egner seg også som forretter. Hardkokte eggehalvdeler med kremete fyll er både dekorative og smakfulle.

Ingredienser

6 porsjoner

  • 6stk egg
  • 1⁄2beger kremost med hvitløk
  • 2ss hakket frisk gressløk
  • 2ss hakket frisk dill
  • 1⁄4ts salt
  • 1⁄4ts pepper
  • 1⁄4stk rød chili
  • 1⁄2pakke spirer
    salt og pepper

Slik gjør du:

  • Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl helt i rennende kaldt vann
  • Del eggene i to og ta ut plommene. Mos dem dem sammen med kremosten. Tilsett hakkede urter og smak til med salt og pepper.
  • Bruk skje eller sprøytepose og fyll eggekremen tilbake i eggehalvene. Pynt eggene med friske urter og litt chili.
  • Legg eggene på en seng av spirer og server.

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.